torsdag den 14. april 2011

Fascinators!!!

Ja må indrømme, at jeg her sidst på dagen har set en del kongelig barnedåb. Og hvorfor så det... jo lidt nysgerrig er man vel - hvad skulle børnene hedde? Men faktisk er det mest tøjet jeg har interesse i - og her hørte jeg så det nye udtryk "fascinators" hvilket dækker over hovedbeklædning med (u)rimelig megen dillerdaller på!

Og så kom jeg uværligt til at tænke på mit yderst underholdende foredrag med Anne Marie Helger forleden aften. Fru Helger er jo nok noget nær verdensmester i "fascinators" - både dem på hovedet og så alle de andre steder, hun kan hitte på at sætte dem.

I løbet af aftenen delte hun ud af sin store visdom på rigtig mange punkter og et af dem omhandlede påklædning, der kan fjerne andres opmærksomhed på evt. uheldige fysiske genvordigheder. For hendes eget vedkommende var "fede ankler" et stort problem, og hvis hun ville aflede folks opmærksomhed fra denne skavant, var det absolut nemmeste (og sjoveste) at montere en gul badeand på hver sko. Så ville fok med garanti ikke se hendes ankler! Simpelthen genialt - sådan lidt i stil med at bide sig hårdt i fingeren, for at fjerne opmærksomheden fra, at man har knaldet hovedet op i et skabshjørne.

Nu er Fru Helger jo meget gavmild med sine gode råd, så hun fortsatte med at nævne badeænder mod ridebukselår, begyndende skaldethed, småbrystethed, topmave(r), mormorarme... ja, hvad som helst man gerne vil skjule. Måske man skulle prøve det... bare lige svært at vælge... måske jeg skal begynde at opdrætte badeænder???

Maria

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er en god idé Maria - din mor kunne nemlig godt ønske sig et par stykker eller tre til næste fødselsdag. De skal gerne være kornfede, så de dækker godt.
Kh Mor

Bedstes Patchwork sagde ...

En halskæde med badeænder ville jo nærmest kunne dække mine dobbelthager og et bælte med badeænder kunne dække maven, sådan en flok badeænder ville helt bestemt aflede opmærksomheden fra alt ...jeg kan lige se det for mig ;o)

superheltemor sagde ...

Haha genialt råd!