torsdag den 15. juli 2010

Det er så fedt!!!

Nu er jeg begyndt at quilte en stor og lækker hemmelighed, men kan alligevel godt vise en lille bid her.


Jeg har brugt rigtig lang tid til at overveje, hvordan jeg skal quilte denne sag. Der er mange forskellige blokke, forskellige teknikker og farver. Jeg har endda tegnet lidt op, noget jeg ikke plejer at gøre. I aftes, da jeg lige luftede min usikkerhed overfor manden min, sagde han: "Kom nu bare igang. Det går jo altid godt!" Så jeg startede med det, der jeg var helt sikkert på og har så bare leget lige siden. Det er somom quilten fortæller mig undervejs, hvad jeg skal quilte. Det er ganske forunderligt - jeg skal nærmest bare følge trop.

Og så er det altså fuldstændig vidunderligt at quilte med BSR. Helt kort fortalt, skal BSR sørge for, at alle sting bliver lige lange ved frihåndsquiltning. Det gør de nu ikke helt og det er mig fuldstændig lige meget. Nej, det helt fantastiske er, at nålen står stille, når jeg ikke bevæger stoffet!!! Så er det ligetil at sy snirkler ind i hjørner, lave krummelurer... Simpelthen genialt!

Billederne er en lille bid af noget, jeg quilter for Helene Juul Design ( det er hende der er den sødeste sydame!). Det bliver afsløret på Dansk Patchwork Forenings Træf i Skærbæk til august, så ingen store billeder inden da!

Maria

8 kommentarer:

Kari sagde ...

Åh den ventetid. Det er alt for spændende til at vi kan vente. Smagsprøven ser ret interessant ud.

Anonym sagde ...

Du er så flittig - bliver spændende at se resten senere.

Sommerhilsen

Lone

Pia sagde ...

Det ser godt ud. Også på bagsiden ...

Bedstes Patchwork sagde ...

Det ser skisme da godt ud....kunne det ikke blive til et lille smugkig mere... mens vi i spænding venter på resten ;o)

Siren sagde ...

For noen deilige farger du har brukt i denne lille praktfulle du har vist oss! Tror jeg må legge deg til blogg-listen min så jeg kan følge med når det hele blir vist :)

God sommer

Jette sagde ...

Det ser rigtig spændende ud. Glæder mig til at se den på træffet.
Jeg venter også spøndt på at se hvordan du syr den pink taske.

Marie sagde ...

Hvor er det skønt at høre at du er lige så glad for BSR som jeg er! Jeg er enig, stingene er ikke helt lige lange, men af og til er man også bare for hurtig til at den kan følge med. Og så at man slipper for fodpedalen- genialt!

Karinas Blog sagde ...

Okay.......jeg kryber til korset. Man kan sagtens quilte et håndsyet tæppe på maskine......og det ser jo fuldstændig fantastisk ud.....helt enormt hvad den quiltning gør for den blok.....!!!