lørdag den 13. juli 2013

Hjemme bedst...

Den sidste uge har familien været på den skønneste uges ferie i Skærbæk Fritidscenter (ja, der hvor DPF holdt træf for nogle år siden). Dejligt hus, og så havde vi bare den bedste udsigt!
 Ikke skyggen af et feriehus for næsen af os, men majs i lange rækker og masser af sol!
Plænen blev brugt til at spille, pjaske med vand, ligge på og læse, flyve med drage...
 Med Rømø 15 km væk blev det til mange ture over dæmningen...
... for at indtage de mest fantastiske (store 2 kuglers) is...
... bade i bølgen blå...
 ...køre ture på stranden og besøge Rømø Lege og Labyrintpark
En tur til Flensborg (med både frokost og indkøb af snoller),
og naturligvis udflugt til Højer Sluse bød ugen også på.
På trappen i baggrunden hørte jeg feriens "citat". Altså, vi er rigtig slemme til at se på folk/lytte til dem, og derefter have det lidt sjovt over, hvad vi har hørt/set. Ofte tænker jeg, at jeg meget håber andre gør det samme over os, for så må de have det sjovt (ex. som da manden min knækkede en hel gren af et dødt træ, for at redde en drage). Det handler ikke om at pege fingre af andre, men bare at more os over de små ting.
Nå, men feriens "citat" blev sagt af en mand (havde kone og tre halvstore børn med) i et noget forurettet tonefald. Familien havde lige passeret en lille bix med diverse turistsager, og der var tydeligvis uenighed om, hvorvidt den skulle besøges eller ej. Jeg passerer dem på trappen og så siger manden:"A ska' æ hold' ferie i a souvenirbutik!" Nøøj, hvor har vi sagt det mange gange i den sidste uge. Og har også besøgt alle de skønne "dims og dut butikker" vi er kommet forbi...

Sytøj??? Det kommer i næste indlæg.

Maria

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ja, den strand kunne man nu godt få lyst til at kigge nærmere på - god plads mellem de (sol)badende. "Der ku a godt hold me ferie".
Kh
moe

Kari sagde ...

Souvenir butikker er nu ellers sjove. Fyldt med alt mulig skrammel. Lyder som om I har haft en dejlig ferie.

Anonym sagde ...

Det ligner en rigtig dejlig ferietur til det sønderjyske - fine billeder, man kan næsten mærke solen og fornemme den friske luft.
Hvor er det godt, at man ikke er gift med "citatmanden"!
Hilsen
Yvonne