lørdag den 13. juli 2013

Feriesyning...

Ikke at det blev til så meget, men lidt har vel også ret. Jeg lagde ud med de grønne hexagoner til en model, og derefter var det tid til at skære/lime og sy nogle lidt mindre hexagoner til Mrs. B. Jeg har valgt at lave min yderste kant anderledes end i mønsteret (har set det her), da jeg syntes bedre om det. Men det er altså lidt af en udfordring, at sy så mange små hexagoner i Kaffe Fassett stoffer for mønstrene er ligesom for store. Altså ikke at sy dem, men at få det til at se godt ud. Heldigvis har jeg jo laaaaang tid til det, så det kommer nok efterhånden. Jeg havde også et rigtig skønt stitchery med, men havde lige glemt at stryge noget H180 på bagsiden, så det kom ned i tasken igen.
Nå ja, så var vi også lige inden i en 1 Euro butik i Flensburg. Det er nogle fantastiske butikker, men alt muligt ragelse. Det blev lige til disse tre skønheder til mit lapperi - hvor der iøvrigt stadig er ryddet op!

Maria

4 kommentarer:

Liv Aagots Quilteblogg sagde ...

Hei! Så hyggelig og inspirerende blogg, denne vil jeg følge! Flotte hexagon i Kaffe Fassett stoffer! Quiltehilsen fra Liv Aagot:)

tubakk sagde ...

For noen nydelige hexagons! Flott sommerarbeide.

Inger sagde ...

Flotte farger på dine hexagons. Holder på med noen jeg også, men de er mer duse i fargen. Ha ei riktig fin uke.

Kari sagde ...

Sikke nogle sjove indkøb. Dem kan jeg godt forstå at du var nød til at eje.
Spændende at følge din Ms. Billing, i helt andre stoffer.