søndag den 25. december 2011

Lad julefreden sænke sig...

 
Nu er der set 2 x julekalender, spillet kort, spist andesteg til overmål (men rester til imorgen!), der er danset om træet og sunget, givet og modtaget gaver - beundret, gennemset, afprøvet - æblekage med mandel i er også fortæret (ingen ris a la mande her hos os) efterfulgt at småkager og konfekt, køkkenet ryddet og børnene lagt i seng - frivilligt. Og nu kan julefreden sænke sig...

Julie fik "Chokolade Fix" i mandelgave - nok mest tiltænkt hende og mig, for vi elsker hovedbrud. Vi mangler kun at løste 6 opgaver... og vi glæder os allerede til at gøre det imorgen!

Der skal også spilles andre nye spil og samles sådan rundt regnet 10000000 legoklodser, spises lidt guf og rester af æblekage (til manden min er der ris a la mande) og daskes rundt i nattøj hele dagen. Altså er alt som det skal være!

En enkelt i familien tog forskud på julefreden og lod den sænke sig allerede kl 16.30 i eftermiddag og lettede sig først igen kl 22.30. Men hun har naturligvis også haft meget travlt sidste nat og den første del af dagen med at pille pynt af juletræet (igen og igen), spise flødeskum, trække dugen af bordet, gemme sig mellem pakkerne... og så bliver man naturligvis noget så træt... og nuttet!

Herfra et ønske om en rigtig glædelig jul!
Håber at julefreden også indfinder sig hos dig!

Maria

Merry Christmas!

PS: Er denne blog egentlig om patchwork? Eller er der en nisse på spil???

1 kommentar:

Ann Marie sagde ...

Found your blog through Lurline's. The bag you made her is so lovely.