onsdag den 14. december 2011

Julefred?!

Jeg ved ikke om man kan sige, at julefreden har lagt sig hos mig, men et er sikkert - der er en der har lagt sig på den!
Lige nu er årets juleophæng favorit-ligge-plads for Miss May - men måske den alligevel kommer op at hænge senere???

Jeg har startet dagen med af bage 10 plader brunkager (bagest ses første plade som blev "dyp i kaffen kager", er nu ved at rulle pebernøddedejen ud i stænger, og senere på dagen kommer ungerne og min mor hjem til det helt store bage-hygge-halløj. Pebernødder, figurkager og klejner. Så er årets julebag i hus - altså sidst på dagen!
Tror lige jeg vil kaste et blik på denne måneds DU pakke inden bagegildet- har ikke set på den siden vi fik den udleveret... Ups!
Maria


Der er db portion, og så får min mor sine ubagte pebernødderuller med hjem, så de kan sprede juleduft hos hende unden bagning.

1 kommentar:

Lisbeth sagde ...

Nåh, den ser ud som om den nyder det:-)

Julebagningen ser lækker ud. Hos os har vi næsten fået en tradition: I år og de sidste to år har min datter og hendes veninde været forbi og stået for julebagningen. Så har jeg lavet lidt julemad til dem. Rigtig hyggeligt.
I år var min søn, svigerdatter og mit lille barnebarn så også forbi til spisningen: Risengrød. Med mandel i selvfølgelig:-)