onsdag den 10. november 2010

Pap og Kaffe Fassett


For flere år siden syede jeg denne top i romber kraftigt inspireret af bogen "Patchwork i pang og pastel" af Anne E. Baird, Ea Fisker og Jette Højgaard. Den er syet over pap og planer var, at efter første smalle kant skulle jeg skifte til maskine. Men, så gik der UFO i sagen.
I dag er den så fundet frem igen og nu tror jeg, der skal gøres mere ved sagen. Jeg havde allerede købt både bred kant og bagside, der for flere år siden, bagsiden er fin, men kanten er absolut passé! Det må have en Kaffe Fassett kant på. Så frem med et bredt udvalg fra skabet (8 - 10 stykker), lægge dem alle op som kanter, frem med øjet (dørspion) og så vælge. Det var nu super nemt og valget er faldet på kanten der ses herover. Nu skal den så bare findes og købes (ved at Helene Juul har den, men må lige en tur rundt på nettet også).

Jeg har også klippet pap til en af blokkene i DU 2010. Jeg har bestemt hvilke stoffer der skal bruges, men ikke hvor de skal være, så det skal jeg have gjort. Den største udfordring i denne måneds pakke er ikke blokkene, men et af stofferne. Det er bare ikke kønt! Måske jeg taber det ind under en af mine skuffedarier og så ikke kan finde det igen?


Maria

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Men nu har jeg i årevis ventet på at gense dette dejlige og farveglade tæppe - jeg havde faktisk opgivet - og så er det pludselig her - og måske er dets liv som en UFO snart en saga blot. Det er en herlig nyhed.
Knus
Mor

Elins systue sagde ...

Lykke til med tøy og pappen. Koselig blogg

Marie sagde ...

Halløj - der er vist mere pang end pastel - glæder mig meget til at se det færdigt - det bliver en fryd for øjne, der kan li' pang!

Bedstes Patchwork sagde ...

Hvor blir det super skønt det tæppe, heldigt det ikke skal være en ufo mere.

Timotei sagde ...

Gleder meg til å se det ferdig! Skikkelig knallfarger!

Quiltjane sagde ...

Stunning quilt