lørdag den 18. juli 2009

Småt og godt.

Min veninde, der ventede tvillinger, har nu født to dejlige unger og kotæppet er sendt afsted. Men der er også en søde lille storesøster i familien og hun skulle jo også have en gave...


Mig selv - ja jeg fandt også lidt småt i en dåse i aftes, og tror jeg vil se (med fingrene) lidt nærmere på det en af dagene...

Stakkevis af 2½ x 2½ cm firkanter...

Nyd regnvejret... det giver jo uanede mængder af anledninger til at sy...

Maria

4 kommentarer:

Gitte J sagde ...

Ja, der har regnet, men syning er det ikke blevet til. Vi har holdt fødselsdag for manden og gæsterne er lige taget hjem. Nu skal jeg finde noget til at tage med på sejleturen og det skal ikke fulde for meget.
Fortsat god lørdag og dine små firkanter :-)

Anna sagde ...

Mycket söt kvilt till storasyster!
De där kvadraterna ser fina ut, ha så kul med dem!

Anonym sagde ...

Hvor er det spændende alt det, du syr og dejlige farver. Her kommer de små yo-yo`er helt til sin ret. De er bedst, når der ikke er for mange - efter min mening.
På min blog - se nedenunder - kan du se, hvad jeg har syet siden i går. Er lige færdig med pude + dyne til liften og igang med en kjole til bamsen.
Fortsat god søndag.

Bedstes Patchwork sagde ...

Selv om du skriver at det ikke bliver til så meget...synes jeg nu du har været meget flittig, det lille tæppe til storesyster er blevet rigtig flot, er spændt på at se hvad alle de små firkanter ender ud i.