tirsdag den 14. juli 2009

Mandag i lange baner!

Ok, jeg ved det godt, nu er det faktisk blevet tirsdag... Men nu er jeg lidt af en natteravn, så det er stadig mandag for mig.

Og her er de lange baner... 6 x 2,8 m af gardinstof. Åh, hvor jeg dog hader at sy gardiner, men giver mig jo alligevel i kast med det gang på gang... Forklaringen denne gang er, at vi skal flytte og jeg har lovet ungerne nye gardiner. Nu er de syet i siderne og der er syet rynkebånd på og i morgen skal de lige en tur i vaskemasminen, lyntørres, lægges op (bøvl, bøvl, bøvl!!!) og så lægges væk. Ja, det lyder jo ikke somom det kan tage ret lang tid, men det ved jeg bare at det gør!

Bag strygebrættet ses en skøn stak flyttekasser, som vi har fået leveret idag - der er lige 100 stk og de fylder. Men bare vent til jeg har fyldt dem, så fylder de endnu mere.

Vi skal godt nok ikke flytte ret lange, men... tra, tra, tra til en større lejlighed = syværelse til mig! Det skal I nok høre mere om, når den tid kommer.

Dette er også grundet til, at det står lidt sløvt til med mit blogskriveri i øjeblikket. Der bliver ikke så meget tid til hverken syning eller blogging i den kommende tid - og så bliver det altså syning jeg kaster mig over, når jeg har tid. Men en ugentlig update eller så´n skal det nok blive til...

Dog, til alle I dejlige bloggere derude - jeg kommer forbi dagligt, præcis som jeg plejer, og ser hvad I har at berette!

Maria

1 kommentar:

Gitte J sagde ...

Gardiner - hvad er det? Jeg har ikke nogen gardiner, men stof til at ligger til mit soveværelse.
Det er dejligt med eget rum - glæd dig. Glæder mig til at hører nærmere om det.