lørdag den 25. juli 2009

Ferie-kit til Bork Havn.

Efter at jeg på sidste års sommerferie næsten løb tør for sytøj, havde jeg, inden vi drog i sommerhus for en uge siden, pakket en taske med et godt udvalg af sysager, dimser og patchwork magasiner.

Her er til lidt af hvert: Free BOM x 3 (1 stitchery, 1 applikation og 1 med begge dele - af denne 5 blokke), stof og pap til en "umulius" og alle de små lapper fra sidste indlæg... og nogle der endnu ikke var syet på pap.

En dejlig uges ferie med hele familien og mormor har vi haft og det er nu ikke meget sytøj jeg har fået rørt! Der var så meget andet godt at give sit til... spille spil, vandkamp, gåtur, haveleg, køreture, vandland, middagslur i solen, sandskulpturer i Søndervig... og så blev jeg, som det sker ca. én gang om året - bidt af en gal kryds-og-tværs´er.
Desuden var lyset i sommerhuset så dårligt, at det faktisk ikke var til at sy om aftenen og det heller ikke selv om jeg havde mit "overlevelsesgrej" med:

Klog af skade hører dette nu til mit ferie-kit: strygejern, pandelampe (i skal nok få et billede af den på mig en dag!!!), malertape og volunenvlies.

Nu kalder vasketøjs bunkerne - billeder af ugens arbejde kommer senere...

Maria

2 kommentarer:

Pia sagde ...

Velkommen hjem, lyder til at I har haft en god tur

Bedstes Patchwork sagde ...

Det lyder som en hyggelig ferie i har haft...træls med det dårlige lys trods overlevelsesgrejet, så er det jo ikke nemt at få syet noget, men lidt har jo også ret.