tirsdag den 23. juni 2009

Sol, sommer og syning

Endelig har jeg nu nogle billeder af helt færdige tæpper at vise frem - ja altså lige bortset fra det med labels bagpå, men det kommer imorgen!

Nu er Heidruns Blomster færdig - og da det skal gives væk på fredag er jeg jo i utrolig god tid (for mig altså).

Jeg er bare vild med denne quilt. Farver, mønstre, applikationer - det hele svinger bare! Så billederne må tale deres eget sprog her...
Næste quilt startede jeg på i november sidste år på et Himmelblå kursus.

Da midten ikke var så stor som jeg huskede, måtte der godt med kanter på. I den yderste brede kant har jeg frihåndsquiltet krusseduller med stjerner ind imellem. Det har jeg ikke prøvet før, men det var super sjovt.


Jeg har quiltet rundt om alle "blomsterne" med 1/4" sømrum og noget kantet-streg-kruseduller mellem dem. Det passede ligesom bedre til designet end nogle bløde buer.Men nu består mit quilteliv jo heldigvis ikke kun af færdige projekter!

Mine 9 patches er nu syet sammen i rækker - og er lagt til at holde sommerferie i en kasse...


Mit QU projekt er nu kommet til applikationerne. Som vanligt kan jeg ikke bare gøre som der står i mønsteret, så jeg har været ved at kombinere applikationer fra de to designs, vi fra start kunne vælge imellem. Så jeg har haft gang i at nedkopiere (åh, det er hvis ikke det rigtige ord...) og derefter tegne lidt fra det ene design og lidt fra det andet op til lige præcis de applikationer jeg vil lave...engang...


Midter applikationen.


Mellemste hjørne x 4.

Yderste kant x 8.

Så der er noget at gå i gang med, men lige nu har jeg bare lyst til at sidde og nusse med lidt småprojekter... i solen!

Maria

5 kommentarer:

Berit sagde ...

Det er bare så fint det tæppe, og der noget til efter ferien dejligt at tænke på.
Berit

Gitte C sagde ...

Hvor er de altså bare flotte dine tæpper, jeg er dybt imponeret over alle dine fine projekter :-). Det er meget spændende at følge med i her på bloggen.
Mange sol og sommer hilsner
Gitte

Anna sagde ...

Himmel så mycket du har hunnit med! Heidruns Blomster är så fin med alla färgerna och applikationerna, vilken underbar present!
Den svart-vit-röda kvilten kvilten är också läcker, jättesnyggt med den breda bården och restblocken på baksidan.
Och applikationerna på QU-projektet - jag säger bara wow!

Jag fick förresten papegojor i postlådan härom dagen, tackar! Jag vet precis vad jag ska göra med dem, men jag måste skaffa lite orange och rosa tyg först. :)

Anonym sagde ...

Hvor er det en dejlig quilt Heidrun får at tage med sig tilbage til Island. En smukt minde om 2 søde små pigers gode venskab. En fin tanke, du der har haft Maria.
Hilsen
Mor

Bedstes Patchwork sagde ...

De er blevet meget flotte dine tæpper og det er jo dejligt at du allerede har ting klar til efter ferien som du skal i gang med