søndag den 28. juni 2009

GIVEAWAY!

Nu runder jeg min post nr. 200 her på bloggen og det skal fejres med en

"BEDSTE VÆRKTØJ GIVEAWAY"

Her gælder symaskine, rulleskærer mv ikke, nej vi skal ud i specialiteterne!!!

Her er mit bedste værktøj:

Det er en stiletto og den er mig fuldstændig uundværlig! Hvad jeg bruger den til... ja det får du at se om en uge! Men du kan vinde en og lidt andet godt grej...!
Hvis du vil være med så er reglerne som følger:

Skriv en kommentar senest lørdag den 4/7, hvor du fortæller om DIT bedste special værktøj. Det behøver ikke være noget fint, men det skal være dig til uundværlig hjælp!
Husk, hvis du ikke er blogger, skriv da blot dit fornavn og tjet i næste week-end om du er den heldige vinder. Held og lykke!

Og så lige lidt billeder fra ugen der gik:På vej ud i sommeren!
Maria

This is a "favorite tool giveaway". Tell about your favorite special tool a get a chance to win a stiletto and som other good stuf. Just leave a comment a the latest next saturday and you are in.

14 kommentarer:

Anna sagde ...

Grattis till 200 inlägg! Vilken rolig giveaway, nu måste jag fundera ett slag på vilket mitt bästa verktyg är.

Din stitcherymapp är jättefin, vilka härliga färger!

Stor grattiskram!

Pumlans flitiga fingrar sagde ...

Hej!
Det finns många bra verktyg, men ett som jag använder ofta är min Heramarker. Med den till hands slipper jag att använda markeringspenna.
MVH Anna-Greta J

Berit sagde ...

Hvor er den flot din stitcery mappe,glæder mig til at se løberen, og høre om værktøjet.
Knus

ingedk sagde ...

Tillykke med 200 indlæg på bloggen
Jeg er meget glad for min lange pincet, den erstatter mine lidt knoklede fingre og griber fat i alt stof og tråd, let og elegant som om jeg havde lange fingre med lange negle, hvad jeg ikke har:-)

Anna sagde ...

Nu vet jag - jag skulle inte klara mig utan min blå vattenlösliga penna. Jag använder den till allt.

Helle sagde ...

En meget smuk stitcherymappe du har syet - er vild med dit stofvalg.

Bedstes Patchwork sagde ...

Tillykke med dit indlæg nr. 200, det er jo altid spændende at læse dine indlæg. Din symappe er blevet meget flot, det er fine stoffer du har valgt.
Mit yndlingsværktøj er min opsprætter, den kan jeg ikke leve uden, jeg har endda en yndlingsopsprætter, den fulgte med min gamle gamle Husqvarna symaskine som jeg købte i 1980, det er altid den jeg vender tilbage til, trods køb af andre kan ingen måle sig med den.

Monica sagde ...

Grattis till så många inlägg, har tittat lite på dina alster och de är jättefina. Funderar på vilket som är min favoritgrej. Det är svårt. Symaskinen så klart, med alla fiffiga funktioner. Nålpåträdaren på maskinen är favoriten, utan den hade jag inte varit duktig på att byta tråd. Köpte en bordsträdare för ett tag sedan, den gillar jag också.
hälsningar Monica A

Lotta sagde ...

Grattis till alla dina inlägg!!
Det bästa verktyg som finns måste var sprättaren, en quiltares bästa vän.
Lotta

evaj sagde ...

Hej och jätte grattis till dina inlägg!!!Min stora favorit är faktiskt Sprayen 505,så slipper man att tråkla,nästan/kramis evaj

Pia sagde ...

Tillykke med jubilæet. Pam Bono's "The Angler 2" er helt klart min favorit. Et stykke klart plastic med streger til at sætte på forlængerbordet og det er nu en drøm at sy 45 grader på kanten. Der kommer et indlæg på min blog lige så snart jeg har fået taget nogle billeder.

Anonym sagde ...

Tillykke med de 200 indlæg, ja tiden går og pludselig er man der.
Det er helt vildt alt det du har fået udrettet siden jeg har været her sidst. Jeg er vild med tæppet med Heidruns Blomster, de farver lyser bare så meget op.
Mit uundværlige værktøj og nåletræderen, både den jeg har på min maskine og min bordmodel, som jeg købte på Dansk Patchwork messe i Aalborg, den er blevet brugt flittigt.

Lene sagde ...

Hej Maria. Tillykke med dine manege indlæg. Mit bedste værktøj, er de snå linialer. Jeg bruger den på 3x15 cm. rigtigt meget. Også de andre feks 36x12 er meget i brug.
Knus Lene

Jeanette sagde ...

Den er svær, for jeg har flere som jeg ikke gerne ville undvære, men det bedste må være mine sikkerhedsnåle så jeg slipper for at ri sandwichen sammen. Eller mine linealer, dem vil jeg heller ikke undvære.
Hilsen
Jeanette