fredag den 19. juni 2009

Dit og dat

Sikke da tiden iler afsted og ikke meget har jeg fået skrevet. Men syet det har jeg! Så her kommer ugens projekter i billeder og få ord:

Juni måneds A Tisket A Tasket BOM. Af en eller anden grund har det holdt lidt hårdt med at få syet denne blok, men nu er det gjort!

Også A Christmas Wish BOM har jeg syet for juni... og så også den fra maj igen, så jeg ikke skal have en afsveden i min vægquilt...!

Ja, jeg har også lavet broderiet til min AnnaKa Stitchery mappe, men det kommer først, når mappen er færdig. Tak for råd og tilbud om plast - jeg endte med at købe noget kraftigt og billigt i Jysk i søndags, for optimistisk som jeg er, regnede jeg med at mappen for længst var syet... hvilket den så ikke er... Men jeg har nu læst mønsteret så mange gange, at det ikke kan komme til at volde mig store problemer.

Idag er 3. lektion kommet fra QU og jeg har lige lagt sidste hånd på baggrunden, så jeg er bare så klar til alle applikationerne. Så nu skal det tegnes på vlisofix til den store guldmedalje, så jeg kan få noget grønt på i første omgang. Er lidt i tvivl om mig farvevalg, men jeg tror grønt vil gøre godt!Sidst - men absolut ikke mindst - har jeg købt stof og i gemmerne fundet perlebomuld til Shabby Roses BOM. Den er jeg bare nød til at sy og så er det jo godt at have alt klar i gemmerne til når... det lige skal være!!!

God week-end
Maria

PS: Har 68 ud af 70 9-patch blokke klar (to er forsvundet op i den blå luft???!!), så det er ved at være stolpetid. Måske det bliver på søndag??? 1 time senere; Up-date: Nu er de sidste to blokke syet, alle kantlapper skåret og jeg skal bare have skåret stolper.

2 kommentarer:

ingedk sagde ...

Det er super flot alt det du laver.
Tak for hjælp med Google oversæt, jeg har ikke haft tid til at prøve, men det kommer :-)

Helle sagde ...

Sig lige til, når du har afprøvet voksdugen fra Jysk. For jeg har selv haft købt den men syntes den var for kraftig. Så købte jeg badeforhænget fra Ikea, men det syntes jeg var for tyndt *ggg* Det er da også svært at stille mig tilfreds *s*