lørdag den 13. juni 2009

Leben!

Hold fast hvor var der mange mennesker i Butik Himmelblå i eftermiddag. Der var kaffe på kanden, lækker kage og 25% rabat på alt patchworkstof og strikkegarn. Så der gav jo rigtig god grund til at supplere lageret med lidt godt!


Det blomstrede stof har jeg set på i en evighed og nu skulle det være. Jeg har planer om at lave en af de der vendbare brødbakker hvor siderne foldes op og lidt dækkeservietter. Det røde er "bare" lukkekant til et næsten færdigt tæppe.


Og så har jeg købt mønster på AnnaKa´s Stitcherymappe og stof til. Mappen er simpelthen genialt indrettet med plads til det hele. Den må jeg hellere få set lidt nærmere på lige så snart jeg har fået købt noget plast til lommer. Nå, stitchery´et til forsiden kan jeg jo bare kaste mig over... efter to lukkekanter!

Maria

4 kommentarer:

Pia sagde ...

Tak for sidst. Jeg er næsten færdig med en sommertaske af de orange og grønne FQ der hoppede ned i min taske.

Helle sagde ...

Ja spændende stoffer du har købt hos Himmelblå. Mht plastic til den stitcherymappe - prøv med plasticlommer til ringbind eller IKEAs billige gennemsigtige plastic bruseforhæng.

Anonym sagde ...

Hej Maria
Den mappe købte jeg i Gøteborg, og den er syet. Skal du ha et stykke til "plastlommerne" har jeg. Lad være med at købe/bruge noget billigt bras, den "vinyl" jeg købte hos Siv er bare lækker.
God fornøjelse AnnAKa´s mønstre er suveræne at sy efter.
Hilsen Mona

Berit sagde ...

Hej jeg har også syet mappen, ogbrugt en plastic lomme,men jeg lod den være dobbelt, og det virker fint.
Berit