onsdag den 27. maj 2015

Ny fod!

I lørdags kom denne Curve Master Presser Foot med posten, og jeg "måtte" simpelthen starks sy en lille test med den. Jeg har haft denne fod i kikkerten i mere end 5 år, men har alligevel syntes at den blev for dyr, med risiko for toldgebyr. Men for 1 lille måned siden fandt jeg den på til billig penge, og så slog jeg naturligvis straks til.
Først skar jeg dele ved hjælp af en skabelonsæt, som jeg har haft liggende i ... år (ja det hopper vi så lige over), men som jeg aldrig har brugt tidligere. Man, man skal jo ikke gå ned på udstyr vel?! 

Derefter monterede jeg den nye fod - altså den klare del - på en Bernina hals. Der følger mange andre halse med i pakken, men eftersom Bernina kører med deres helt eget system, skal der købes en speciel hals, der passer sammen med fodens kliksystem. Den har jeg købt hos min Bernina forhandler.
Så var det ellers bare at sy... se en af mange demo-videoer lige her

Og "vupti" en lille dims med plastic på bagsiden (syet på efter quiltning), som min søde mor kan lægge under sine vaser - så bordet underneden ikke bliver ødelagt i fald vasen springer læk... noget der jo sker ofte... 

Er den genial? JA! 

Maria8 kommentarer:

Marie sagde ...

Tak Maria! Jeg skal have fat i Helene og mon hun ikke får flere henvendelser om denne her nu?

Anonym sagde ...

Ret smart..
Knus Susanne

Bedstes Patchwork sagde ...

Den ser smart ud :0)

Helle sagde ...

Aah ha ha ha ha
altså Mama din skøre mor, kunne lige høre hende, hils fra mig.

Kram Nena

Anonym sagde ...

Tak skal du ha´ Helle!!!!
Og Maria, det er jo lige den, jeg mangler - håber den snart rammer mit bord.
Din søde mor

Unknown sagde ...

Den er simpelthen genial :)

EirinH sagde ...

Takk for tips! :)
Veldig smart hjelpemiddel som gir flotte blokker!

obat kuat semarang sagde ...

Thank you for sharing your beautiful pictures and quilts! I'm in awe, everything looks so pretty. Hope it was a good day. Hugs,
obat kuat