lørdag den 7. december 2013

Julehimmel eller helvede???

I dag har vi været til Torslow's Julemarked i Torrild. 
Og der er - alt efter hvem man er - simpelthen julehimmel.... eller julehelvede. 
 Kane eller firmabil? Giver et meget godt billede af, hvad der er i vente....

Velkommen inden for... bare lige læg 10 kr. pr voksen. Men ok, elregningen skal jo betales!
Her er kugler "over alt". I loftet, i kasser...

...i kurve (ligenede reol på modstående væg). Der er små kugler, store kugler, gigante kugler (diameter 40 cm), kugler med glimmer, matte kugler, pink, grønne, sorte.... kugler.

 Og 1000 vis af diverse juledimser... nisser, lysestager, servietter, glasting, lanterner (måtte lige have to), krims og krams... alt sammen til en overkommelig pris. Vi var på jagt efter pakkelegs gaver til familiejulefrokost. Der er altid nogle fuldstændig uundværlige sager at finde... så som havenisse i "indendørsstørrelse"! Er sikker på, at den nok skal bringe lykke et sted!!!

Der er noget hyggeligt, og lidt nostalgisk ved at tage til julemarked i Torrild. Manden min er født og opvokset i byen, ungerne er døbt i kirken, min svigerfar ligger begravet på krikegården, og jeg har, for 15 år siden, også boet på mandens fødegård i en kort periode. Vi hygger os rigtig med at komme derud... og ungerne "nyder virkelig" vores; "der bor den og den", "der bor en helt andens søster", "der legede jeg som dreng", "nøøøj, kan du huske den dér fes,t hvor der var en der tog mig på røven?", "nøøj, der har vi godt nok været fulde mange gange".... Gaaaaabbbbbb!!! De skulle bare vide, hvor glade de engang vil være for, at vi har fyldt dem med minder/historier fra vores liv.

Maria

Nåååå ja, har næsten glemt det, altså at dette er en blog om patchwork, men jeg er havnet i en gevaldig "sytørke"... håber snart der kommer en sjat vand! 

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det siger DMI at der gør i morgen - altså søndag!!
kh mor

Tine - Design By T sagde ...

Det ligner vist mest et helvede :-[ men sikkert meget underholdende alligevel. Tørken varer nok ikke længe, du får dig sikkert bare lidt "julefred" og så er du nok klar igen.

Joan sagde ...

Ja, det er et spøjst sted at handle....
Og for øvrigt så bor min datter i byen nu.

Hilsen Joan M

Kirsten Sønder sagde ...

Ja, der er alt det, som man ikke vidste man stod og manglede i julemåneden.
Det er et par år siden, jeg sidst var der, men kommer af og til gennem Torrild på min løbetur med hunden.