tirsdag den 18. december 2012

Garn dille...

Det er altså lidt underligt, men der er noget med vinter og garn. Det sker hvert år ved denne tid - jeg bliver nød til at strikke et eller andet... eller hækle.

Så på vej hjem fra Karina i fredags begyndte jeg på et sjal (det er i hvert fald planen pt) i Kauni inspireret af dette. Faktisk handlede det blot om, at jeg ville forsøge at strikke domino. Og efter tre små 25 m kvadrater, mente jeg nok, at jeg var helt og aldeles klar. Fik dog fat i en bog om emnet, men fatter jo ikke en brik... Dog var der godt med billeder og dem kan jeg noget bedre nedbryde til forståeligt og så er der jo tons vis af dejligt materiale at finde her på nettet! Så nu er jeg i gang!

Dog kom jeg så "lige til" i dag at få den idé, at jeg skal strikke et par lækre ragsokker i varm pink til en der trænger. Faldt over det lækreste garn og tænkte, at "Så finder jeg bare en opskrift på nettet" - men nej! Ikke når det skal være på pind nr. 5 - 5½! Så nu sjusser jeg mig bare frem... og med min "fantastiske ekspertise" på sokke-striknings-området kan det da kun gå godt eller... Godt at jeg har den fineste "strik en hæl" vejledning fra Mie liggende her på bloggen, så jeg altid kan finde den igen!

Maria

PS: Strikning er altså skønt, men faktisk skulle jeg sy julegaver... Een har jeg erstattet med noget fra Matas, en med noget andet lækkert, men de to sidste skal altså laves inden lørdag... 
Mon ikke jeg når det... sådan sideløbende med de sidste småkager.... konfekten... anden... indpakning... juleklipning af mig (skal altså ikke selv gøre det, bare lægge hår til)... og så indkøb af mandelgave. Nogen gode idéer??? Skal passe til både børn (yngst - dreng på 9 år) og voksne (kone på 65 år)! Bla bla bla Maria... så gå dog i seng!

6 kommentarer:

Kisser Laptern sagde ...

Hvad med at kigge ind i Ridehuset, der er jo Julemarked.....

Marianne sagde ...

Hej Maria
Forstår godt du forelskede dig i det tørklæde ... Det gjorde jeg så også lige :)
Der er noget med strik i øjeblikket ...
Håber du når det hele - inden juleaften
Ønsker dig en god en af slagsen
Knus Marianne
Mandelgave = gavekort til Matas ?,,, alle kan finde noget i Matas

Gitte sagde ...

Et rigtig lækkert sjal, men jeg eller håndleddene kan ikke holde til at strikke så meget.
Uha - hvor skal du nå meget, men du når det nok alligevel.
Mandelgave, som alle kan bruge - et par biografbilletter - en ren fornøjelse til alle aldre :-)
Glædelig jul

Else Marie sagde ...

Hvis du har brug lidt hjælp til dominostrik så prøv at kig forbi paapinden.dk

God Jul

grymerspalet sagde ...

Køb et familie spil. Jeg kan ikke huske hvad det, jeg har købt hedder. Det var lidt dyrt kr 250,- men var i gratisavisen "24 timer" kåret til årets bedste familiespil.
Børn fra 7-8 år kan spille det.

Helene Juul sagde ...

Ja, jeg er jo en af dem, som ville blive MEGET SKUFFET over et gavekort til Matas ;-)
Gittes idé med et par bio-billetter synes jeg meget bedre om. Havde i mit stille sind også håbet at kunne nå et par hjemmesyede julegaver, men det ser ikke ligefrem positivt ud.