fredag den 23. januar 2015

Tra tra traaa indlæg!

I weekenden havde jeg sammen med en skøn flok kvinder årets syweekend på Klærke Hostel i Veng. En weekend fyldt med snak, syning, inspiration, mad, guf (og mere mad/guf), mere snak, mere syning... Jeg kan (desværre)  ikke vise noget af det jeg syede, for det er hemmeligt. 

Hanne havde lavet en lille værtindegave til mig (guderne må vide hvorfor - altså ikke hvorfor en gave, men lige den gave), som frembragte alt fra lettere forlegenhed (ikke hos mig), morskab, hysterisk latter og brede smil.
Han ved tilsyneladende ikke, at det er uhøfligt at pege!

Og så er der flere hemmeligheder her... eller hvad man nu skal kalde det. Men Marianne
og jeg har nogle sjove planer, som I nok skal se mere til. I planerne indgår mindst en af disse vildt skønne krussedulle dimser Marianne netop har sendt mig. Jeg har længe nydt Mariannes streger, men nu hvor jeg har dem i hånden selv, er de bare endnu mere fantastiske. Glææder mig!

Og så lige det der instagram... faktisk forsøgte jeg at lave en blandet linkliste med "Og det har vi syet i Veng", men de damer har som jeg lagt de fleste billeder på instagrammm... Så i aftes kom jeg i tanke om, at man kan lave en "knap" til at sætte her på bloggen, som så leder videre til instagram. Så nu er det altså også muligt at komme til mine stort set daglige billede(r) af den vej. Håber det hjælper?

Maria

1 kommentar:

Kari sagde ...

Helt enig. En super guffet weekend.
Jeg er meget spændt på hvad i alverden du skal bruge de tegninger til.