torsdag den 27. november 2014

400.000!

Hverken kroner eller besøgende, men antal quiltesting i min DU 2012. Her er lidt billeder fra processen.  Klik på billederne, hvis du vil se dem i større format.

Først lavede jeg en skitse af quilten (de sorte klatter i baggrunden) og så lagde jeg bagepapir over, så jeg kunne skitsere mine idéer, og se hvad det ville virke godt. Prøvede med flere designs, og endte ud med dette, hvor quilten deles op i flere områder, som så kunne quiltes i hvert deres mønster. Omkring blokkene var jeg ret hurtigt sikker på, at det skulle quiltes pebbles (småsten), da det giver den fedeste effekt og tekstur.
Nu er det ikke ligefrem nemt at tegne linjer på kryds og tværs af en stor quilt, så jeg endte ud med at bruge en "ophængspind" til at sigte med.

Og så var det ellers bare med at komme i gang. Jeg har tegnet alle lige streger op, og stilken på de fjer jeg quiltede, resten er på fri hånd. 

Her hænger min quilt så lige nu - i de skønneste lokaler og i et hjørne med selskab af andre moderne lækkerier!
Her kan quiltningen slet ikke ses (men det kan den fede grå bagside!) - men der skal nok komme lidt billeder af den færdige quilt, når den er kommet hjem - og har fået lukkekant på!

Maria

8 kommentarer:

Unknown sagde ...

Super flot

Susanne M

susanne paysen sagde ...

Så flot som altid 👍👍

Gunilla sagde ...

Vilken fantastiskt fin kvittning!!!!

Anne-Mettes Oaser sagde ...

Fantastisk quiltning :-).
Knus herfra

Bedstes Patchwork sagde ...

Din quiltning ser spændende ud, glæder mig til at se det færdige resultat
Hanne

Anonym sagde ...

hvor er du blevet dygtig til at frihåndsquilte., jeg kan godt huske de første billeder du viste os her på siden jeg må sige øvelse gør mester super flot god week end Ane

evaj sagde ...

Underbara bilder!!Bambikram

Kari sagde ...

Det er super flot. Beundrede den på udstillingen.