onsdag den 21. marts 2012

En enkelt ulempe!

Jeg er simpelthen vild med at strikke strømper på denne måde, men der er altså en enkelt (men stor!) ulempe... hvis man (taber masker ex. i hælen hm, hm, hm,) får brug for at strikke baglæns, ja så må den sårede sok enten flyttes over på en anden pind eller begge sokker må trævles op. Men, så må man jo bare lade være med sådan noget tidsspild!

Jeg slog masker op til disse små gummistøvlesokker (godt andre har piger der vil bruge pink, når Julie nu er vokset fra den farve!) i toget på vej hjem fra Karina i sidste uge. Jeg er ret sikker på, at en af mine medpassagerer fik sig et godt grin, for det ser ganske uoverskueligt/rodet/latterligt ud med en pind med 120 masker og to nøgler garn... lige indtil der er strikket 3-4 pinde - hvilket jeg ikke nåede efter opslagning. Så måske blev det aldrig tydeligt for hende, hvad det var jeg sad og rodede med?!

Jeg er ret sikker på, at jeg desværre heller ikke fik mine nye KnitPro strømpepinde med fra toget... måske man skulle kontakte DSB's hittegodskontor - jeg var faktiisk rigtig glad for dem (altså i så fald at jeg skulle få brug for dem til redningsaktion en anden god gang?)!

Maria
2 kommentarer:

Karinas Blog sagde ...

Det ser sørme godt ud.... :-) Ærgeligt med de nye pinde.

Jette sagde ...

Har ikke selv prøvet teknikken, men kunne godt forestille mig det besværlige i det hvis der opstår en fejl.
Vil desuden lige sige at det var et rigtig godt indlæg der var om dig i Kludemagasinet. Vil så også lige fortælle dig at Lisbeth Svenstrup er min gamle barndomsveninde, og at jeg fandt hende igen efter mere end 30 års adskildelse i kludemagasinet. Vi mødtes sidste år til træf og det var super skønt.