onsdag den 22. februar 2012

YumYum BOM!!!

Jeg har på det nærmeste tusket mig til, at jeg kan være med på Quilt My Designs 2012 BOM. Jeg er bare så forelsket i Linettes Cup Cakes huse, men men men jeg bryder mig bare ikke om japanske stoffer. 


Jeg var med på Linettes 2008 BOM og fik hende "overtalt" til også at give mulighed for at være bali deltager. Det gav hende bestemt mest af alt besvær (der var jo rigtig mange deltagere på japanske stoffer og ikke ret mange på bali), så det har ikke været muligt lige siden. Med dette in mente måtte jeg lige overveje en ekstra gang, hvordan jeg kunne "overtale" Linette til at lave bali kits til mig.

Det var nu ikke så svært, men arrangementet er også lidt anderledes end normalt ved BOM´s. Jeg får tilsendt stoffer i forskellige farver og skal så selv fordele, administrere, beslutte... hvad der skal bruges hvor over hele året. I første pakke fik jeg masser af grønt/tyrkis/brunt - i den næste gul og pink. Det bliver bare så lækkert!!!


Nu skal jeg så bare i gang, men har besluttet at jeg skal være færdig med at applikere min SKofW først!

Er du blevet fristet af de lækre farver/stoffe,r er jeg sikker på, at Linette hellere end gerne laver en BOM ordning med dig på samme vilkår som min. Bare skriv til hende.

BOM 2008  
Hænger som skøn lokum's quilt hos mig.

Det var ved dette projekt at jeg lærte needle turn applikation. Jeg anede ikke hvad det gik ud på , da jeg meldte mig til, men efter et kursus med Linette jeg var klar - og bidt!! 

Maria

3 kommentarer:

Camilla sagde ...

Det ser fabelagtigt lækkert ud!. Skøn udsigt når man er på det lille hus :0)

Anonym sagde ...

Hvor er den bare super flot - er det med vilje du har lavet foto så man ikke kan forstørre og se den mere detaljeret ?

Vh
Lone

Birgits Puslerier sagde ...

Den er helt utrolig flot. Kan ikke lade være med også at kommentere din kat,den er jo en helt akrobat :o)