lørdag den 11. februar 2012

Py-ha!

Jeg er simpelthen så fyldt - af kager, gaver, latter og varm chokolade! Idag har jeg tager forskud på min 40 års fødselsdag sammen med en flok dejligt kvinder, jeg er så heldig at have i mit liv.


På trods af, at vi var 15 til bords og to herre (en stor og en lille) i køkkenet, har jeg måtte putte både en lagkage og en tærte i fryseren. Men på den anden side set - begrænsningens kunst er nok ikke min største - så der var... tærte, lagkage, fastelavnsboller, kokosmakroner, æble/chokolade muffins og kransekage på bordet... og rigeligt med varm chokolade, kaffe og the.


Jeg fik rigtig mange lækre gaver...

Shirtings og langsom "lade".

322 stk 3" x 3" kvadrater i reprostoffer

Stooor 16½" x 16½" lineal - og en lækker bolero-sag... når den engang er strikket.

Pengetræ og "dæk de mørke rander under øjnene" pen. Ikke at jeg har den slags, men det er jo ikke til at vide, hvad alderen gør ved mig?!

Gavekort til at pifte mig og huset lidt op.

Gavekort til bøger fra amazon og ikke mindst 40 kvadrater (3" x 3") i helt specielt udvalgte shirtings - fra en med en hel speciel samling af den salgs.


Og et helt vildt skønt katte - cacaosæt! Mappen indeholder breve med cacaopulver og rørepinde og bagsidelomme til den lille krusserviet.


 Nu er jeg sofaklar, så jeg tror lige, at jeg gør som Miss May.

Maria - stadig 39 år.

PS: Ja undskyld det med øjnene... billedet er fra en undervisningsdag i Julies klasse, hvor de skulle dissekere grisøjne. Jeg syntes, den slags er utrolig spændende og billedet - ja, med mine øjne er det bare på en eller anden måde skønt.

8 kommentarer:

Chookyblue...... sagde ...

well I will nearly wish you a happy 40th birthday.........

annettes kreativiteter sagde ...

Næ... Hvor er de katte altså søde. Din blog gir inspiration til mig. Jeg vil lægge dig ind på min blog så jeg kan følge dig. Du kan se på min blog at jeg netop har syet dækkeservietter med katte. Du vil gøre mig glad hvis du også vil være med på min blog. Hilsen  annetteskreativiter.blogspot.com

Camilla sagde ...

Stort tillykke med det runde tal som du næsten er ved. Sikke en dejlig gave regn du fik dig. Herligt med gode veninder.

grymerspalet sagde ...

Til lykke med din kommende 40 års fødselsdag. Det er vel nok nogle dejlige gaver, du har fået.
Søndagshilsen fra Kirsten.

Helle sagde ...

Tillykke med din kommende 40 års dag - sikker på du fejrer den med maner som enhver fornuftig kvinde vil gøre :-) Lækre gaver du allerede nu har fået :-)

Gitte sagde ...

Tillykke med din kommende 40 års fødselsdag, altid dejligt at kunne fejrer den i festligt lag. Dejlige gaver du allerede har fået.

Helene Juul sagde ...

Tak for i går. Jeg gik - ikke sukkerkold, langt fra - men koldt på sofaen i går aftes. Det er sørme hårdt med sådan en hyggelig eftermiddag med søde tøser, masser af snak og grin ... og kager én mas.

Kari sagde ...

Sikke nogle dejlige gaver, du har fået. Hjertelig tillykke med i morgen.