torsdag den 10. november 2011

Maskinløs!

Lige nu har jeg slet ingen symaskiner i huset (altså ingen af dem jeg plejer at bruge, der står en lille Toyota inderst i skabet) og det føles ret underligt! Maskinerne er begge to til service, og i morgen skal jeg ind og testkøre min Brother. Den har drillet mig noget, det meste af den tid jeg har haft den, hvilket er ret træls med så dyr en symaskine. Den er 4 år gammel, så jeg overvejer at skifte den ud med en anden... men med hvad???
Så tak for rådet om pudebagsiderne, men det må lige vente lidt. Men så har jeg god tid til at forberede nogle håndsyningsprojekter... Og planer om at rydde lidt op på skærebordet har jeg også, men hver gang jeg skal igang, har Miss May lagt sig så godt tilrette og jeg nænner ikke at flytte hende!


Her et par "Old blue jeans" fra (SKofW) som mangler lidt stitchery. Nu er teksten og detaljer (lommer mv) tegnet op, så jeg kan komme videre. Jeg har næsten applikere de 5 blokke, der skal være færdige inden 1/1 2012 (men mangler nogle små mellemblokke) så der er god tid - endnu! Og jeg kommer nok også til at begynde på flere applikationer, for det er så skønt at sidde med. Jeg har valgt at bruge "back baste" metoden og det er både sjovt og nemt.

Maria

4 kommentarer:

Fru Larsen sagde ...

Ikke noget at sige til at katten slapper af, når der nu ikke er nogen maskiner i nærheden :)

Lene sagde ...

Min maskine er nu kommet hjem i god behold, sjovt at vi lige skulle havde dem til sidste tjek samme dage. Knus

Bedstes Patchwork sagde ...

Hold da op...begge maskiner agsted på samme tid, så er det godt du også har noget håndsyning du kan lave....søde blue jeans du har lavet og også koppen i baggrunden.

De sagde ...

Love those jeans!