tirsdag den 8. november 2011

Frit valg???

Er der mon andre end mig der kender dette problem...

Jeg har frit valg på alle hylder... skal jeg sy små juleduge, sybokse, bagsider til sofapuderne (ja, de blev altså ikke klar til week-enden!), klargøre applikationsblokke, tegne stitchery op på andre applikationsblokke der er applikeret, bund til en taske, lave mønster med julestitchery færdigt, sy små blokke af 1½" kvadrater, skære stoffer til fødselsdags-quilt (av min arm!)... jeg skal have gjort det hele inden for denne uge, men kan ikke beslutte mig for, hvor jeg skal begynde...

Maria

Og lige et par stemningsbilleder fra lørdagens familiefødselsdag...

Lækre lagkager... Den til venstre er en sjov kombi... og her tænker jeg ikke på flødeskummet rørt med nutella, men... Den er chokket (Blomsterberg), der er tilføjet syer i kraft af hindbærsyltetøj (MasterChef), og den er pyntet af med hindbær (Blomsterberg). Kan I mon gætte, hvad vi ser i tv her hos os???

Julie blev storforkælet, men det blev jeg også!!! Sød blomsterdims fra min svigermor, nye lækre viskestykker fra min mor (lime!!!) og verdens bedste håndcreme fra min far og vores Bedste!

4 kommentarer:

Berit sagde ...

UHm!!! det ser godt ud, både det ene og det andet.:)

Bedstes Patchwork sagde ...

Hvor ser de lækre ud de kager...mums, fine ting til værtinden også og håndcremen er også min favorit.
Arbejdsløs bliver du jo ikke lige med alle de projekter du skal have lavet.

Monita sagde ...

Start med bagsiderne til de puder, soms kulle have været lavet færdig i weekenden, så er samvitigheden ryddet for det. Så skal du lave noget du synes er sjovt.

Susanne sagde ...

der er knuder med blogkommentaren, så jeg prøver lige igen. Mums hvor ser de lækkre ud, det er godt at det ikke er hver dag der er fødselsdag for så måtte vi nok alle ud og løbe et maraton eller to. Hun laver så mange dejlige kager og får det til at se så nemt ud. Du har da også godt nok gang i mange ting, men når man så har lavet en af dem, så er det rart at man kan strege den på listen. Knus fra en af de andre Blomsterberg,(Susanne)