torsdag den 7. juli 2011

Tour de Juul!

Efter jeg har fået ny cykel og Helene har flyttet butikken, har jeg fablet om, at jeg skulle cykle de 7 km der er "op da bakken" til Hasselager. Og det blev så idag! En skøn varm tur, og gevinsten skulle så være hjemturen på "trillehjul". Den blev godt nok afløst af en grum hovedpine og en afhentning i bil, men jeg tager rigtig gerne cyklen en anden gang!

Klik på billedet, så du kan se stolpernes striber!

Mens Helene og jeg skar, pakkede og snakkede kom der en ny kunde Anette (non-blogger) i butikken. Hun havde brug for hjælp til at finde en kant til dette vildt flotte tæppe. Jeg kastede mig straks over et stykke lyst tyrkis til en smale kant og flot stykke Kaffe Fassett stof til en 20 cm bred kant. Det var Anette straks med på og hun gik hjem med kanter, bagside og vat. Forude venter en stor gang håndquiltning og jeg glæder mig allerede til at se det færdige resultat! Anette har lovet at maile mig et billede om et par år, når tæppet er færdigt!

Maria

2 kommentarer:

ane sagde ...

farverne i dette tæppe er så skønne at øjnene ikke kan få nok, de er bare så skønne. Man får lyst til at sy et magen til.Sommerhilsen Ane

Helene Juul sagde ...

Ja, det var et rigtig flot tæppe ... og Anette en sød og spændende pige. Håber vi ser hende igen. Tak for i går Maria, det var som sædvanlig hyggeligt.