søndag den 31. juli 2011

Sol over Danmark!

I går kom vi hjem fra årets uge i sommerhus. I år var vi i Hou ved Kattegat (nordenfjords). Dejligt hus, dejlig strand, gode krappefiskesteder, lækre is, masser af vandkamp, spil, sol, leg, marked...

Forside til en ny taske til mig!

Jeg havde som altid rigeligt med sytøj med, men grundet nogle "helt hen i vejret tanker" fredag aften, gik det lige lidt galt for mig... men det skal jeg nok skrive om inden længe. Jeg løb nu ikke tør af den grund og nød virkelig at lave 4 forskellige stitcherier! Her ser I de to der ikke skal bruges i en model.

Gratis mønster fra KaDuSei
Jeg har planer om at sy det i en lille pung til kamera, mp3, solbriller... altså alt det der ligger og roder på bunden af tasken. Kan bare ikke bestemme mig for om den skal være mest aqua eller lilla i stoffet?!

Maria

Ferie uden at klokke i det kan jeg naturligvis ikke klare, så her kommer den sms jeg sendte til udvalgte veninder i onsdags:

"Idag lavede jeg årets bommert! Vi tog til marked i Hals. Lige da vi stod ud af bilen sagde Julie og min mor: Maria, der er en kæmpe flænge i dine shorts... Jeg flashede simpelthen min hvide røv iklædt grånende trusser!!!!! Skyndte mig at finde en lækker tøjbutik og købte bukser, blise, t-shirt og kjole til at dække hullet med! Knus"

Og det skal lige nævnes, at flængen gik fra den øverste kant af venstre lommes inderside og 20 cm ned!!! Hvorfor sker den slags altid for mig???

5 kommentarer:

Kari sagde ...

Nogen skal jo være uheldig. :-)
Det lyder som om I har haft en rigtig dejlig ferie med noget bedre vejr, end det vi har haft her. Rigtig sød stitchery.

Gitte Møldrup sagde ...

Fordi den slags sker for dem der er selvironiske nok til at tage det med et smil og løse situationen.....eller også findes der nogen som aldrig ville fortælle om det ???

Søde stitchery, jeg stemmer på at hælde stofvalget til den lilla side
Knus

Solveig sagde ...

Oi så søt høna di ble! Enig med at lilla stoffer ville blitt flott.

Det er ikke bare du som får flenger i buksa på uheldige steder...det skjedde med meg her forleden da jeg skulle sette meg på huk og snakken med en som satt på en benk. Og buksa revnet i hele skrittet! Jeg reiste meg opp med lyn-fart og knep bena sammen....hehe
Det beste er at vi får noe å le av i eeterkant...

Fru Larsen sagde ...

:D Du er ikke alene, jeg faldt så lang(kort) jeg var på en cafe, og landede i øl og glasskår, så resten af turen rundt i byen var jeg drivvåd af øl, vi er nok bare af den slags som det sker for !

Bedstes Patchwork sagde ...

Ha ha det syn med de revnede bukser ville jeg gerne have overværet, et godt grin kan man ikke få for mange af ;o) dejligt med alt det nye tøj i stedet for de revnede bukser.
Lækker kage og søde stichery du har lavet.