onsdag den 4. august 2010

Den der trang...

... til at sy en ny taske - den har jeg meget svært ved at modstå. Sådan en trang fik jeg forrige fredag, da al vores feriegrej var pakket ned. Så er det kun et at gøre... SY! Og det gjorte jeg så. Da jeg gik i seng, manglede der ikke så meget og det fik jeg sneget mig til at klare, mens mormor og hendes hapengut blev afhentet. Så jeg kunne tage afsted med en ny udgave af "Pretty in Pink" syet af et enkelt stykke stof. Faktisk er det dette stof, der gav idéen til tasken. Jeg havde set på det lææææænge på nettet og da det blev sat ned til $ 6 for en yard, slog jeg til.... og g(l)emte det i skabet! Men nu har det set dagens lys og jeg er vild med sagen!


Jeg har lavet to store lommer indeni. Ok, det kom sig af, at det første lomme blev lidt for lille, og så kunne jeg da bare sy endnu en. Sådan går det ofte, for jeg er bare en skovl til at skirve ned. På forhånd tak for rådene om en lille bog til at skrive mål/idéer mv. op i... jeg har en... men når jeg syr - så syr jeg!
Farverne ser lidt syge ud på 2. billede - og de er de også. Det er øverste billede der gengiver farverne rigtigt.


Jeg måtte også have en blomst på klappen (som visse andre Karina - hvor brede er dine strimler i øvrigt?), men lavede det som vrangsyning med en af blomsterne fra stoffet.
I bunden ses noget af et spækbræt fra Ikea - det virker perfekt, men mangler lige et betræk. Mon det nogen sinde bliver til noget med det? Manden min mener, at jeg nærmer mig Mr. Bean og hans frokost på bænken, med det i tasken. Tak for kaffe siger jeg bare!

Jeg har bestemt ikke glemt det med mønsteret, men det er ikke lige en fredag aften sent, der skal tages billeder til det. Lige nu er mit kamera taget på camping (med børn og mand), så jeg kan ikke komme videre med sagen. Men i næste uge skulle der være rigtig gode chancer for at komme så lange. Tålmodighed er jo en dyd... bare det ikke er min egen!

De andre boller på suppen er Design Udfordring 2009. Det ender ud med at blive et bd. sengetæpppe... og der er ikke så lang vej igen. Da jeg tog det frem i aftes, stod det pludselig meget klart for mig, hvorfor det havnede på UFO hylden. Den yderste kant på 4. omgamg var bare noget juks! Men, efter mange timers arbejde, er den nu fin (og kun lidt skæv) og klar til nogle godt velnærede gæs! Så nu er der skære og syarbejde forude til en del timer... jeg skal hverken tænke/regne til det, men bare sy. Skønt!

Maria

6 kommentarer:

Bedstes Patchwork sagde ...

den er da bare super sød den taske, lækkert stof.

Hanne sagde ...

Wauv for en flot taske...

Jette sagde ...

Den er super sød din nye taske.
Flot stof

Marie sagde ...

Jeg glæder mig meget til dit mønster og fremgangsmåde til tasken, da jeg har nogle lækre blå Kaffe-stoffer, som råber på at blive til sådan en taske. Især er jeg nysgerrig efter hvordan du får striberne til at passe så flot i siderne!

Fru Larsen sagde ...

Nej - en lækker taske, den ville passe mig rigtig godt :)
Må vist snart igang med at sy lidt...

Kari sagde ...

Nej, hvor er den altså flot. Lækre farver.