fredag den 30. april 2010

Det skønneste syn!

Idag torsdag er det Jakobs 7 års fødselsdag og vi har haft 14 drenge til fødselsdag. De, der har prøvet det selv, ved, hvad jeg taler om... Godt der er et helt år til næste gang!

Nå, men ungerne var nu meget søde, spiste en hel masse, legede og slogedes (og ikke kun for sjov). Så skulle hele banden ud og vi havde planlagt OL på græsplænen... og så kom synet... 14 krabbegængende drenge med måsen lige knapt over jorden. Nej, hvor så det sjovt ud - jeg tror nu nok, de selv syntes gummistøvlekast var sejest.

Meget syning bliver det ikke til hos mig. Jeg har stadig hovedet fyldt med snot, men har nu købt en flaske "et eller andet pullimut" fra matas, som skulle virke og det håber jeg sandelig, for føj hvor det smager. Det er selvfølgelig et sundhedstegn, at jeg efterhånden kan smage, men alligevel...

Nu er det jo bare sådan, at jeg skal have to tæpper færdige om 14 dage, så jeg må hellere forsøge at komme videre med dem. Det er bare ikke sådan, når hovedet ikke virker som det plejer!

Så går det derimod rigtig godt med sekskanterne... Det er super sjovt!


Posted by Picasa

Denne kan jeg bedst lide, men den følger jo også farvecirklen!

Maria 

6 kommentarer:

Bedstes Patchwork sagde ...

Hvor er de blevet fine alle dine sekskanter, det bliver en flot vest Julie får. Tillykke med Jakob...ja pyha børnefødselsdage kan være hårdt arb at komme igennem.

Karinas Blog sagde ...

Ja det må ha været et sjovt syn...;-)
Jeg ved da godt hvorfor du bedst ka' li den lap.....det er den der er mest Pink på....*S*

elsemarie sagde ...

Det er dejligt når sådan en flok drenge kan komme ud og bruge noget krudt.
Det er så hyggeligt at hækle sekskanter, pas på det bliver hurtig en lidenskab.

Anna sagde ...

Å hjälp, 14 sjuåriga pojkar, jag blir nervös bara av att tänka på det! Ni är verkligen tappra som vågade!

Sexkanterna är jättesöta!

Lene sagde ...

Det er rigtig flotte, glæder mig til at se vesten færdig.

Kari sagde ...

Jeg kan også godt huske, hvordan det var at have drenge-fødselsdag, selv om det efterhånden er nogle år siden. Det er lidt sjovt med dine hæklede sekskanter. Sådan nogle lavede jeg også engang. Gad vide om jeg har gemt dem. De blev aldrig sat sammen til noget.