onsdag den 14. april 2010

Aften i boksens tegn!

Der blev syet i højt tempo i aftes hos Århus Quilterne. Der var kun 6 der valgte at sy bokse (og to der frihåndsquiltede lidt), så jeg havde rigtig god tid til at hjælpe og vejlede. Her ses tre færdige bokse:


Og her er så lige to kursister der syr på livet løs... inden lukketid.


Da jeg kom hjem, skulle jeg så lige beslutte, om mine demo-modeller skulle syet færdige eller om de skulle gemmes i skabet, hvis jeg nu bliver bedt om at lave et lignende kursus på et senere tidspunkt. Meen, hvem siger der kommer sådan et kursus??? I så fald må jeg lave mig nogle nye modeller...
Det er sjovt med disse bokse, for inden jeg begynder at sy, er jeg sikker på hvilken boks der bliver min favorit. Men når jeg så er færdig, ja så blev det altså en anden!

Har sådan lyst til at kaste mig over en lille sommerlig dug i sjovt nyt design... men nej, der er jo lige nogle tæpper, der skal syes færdige først. Og så skal det nok også holdes mandtal på mine noget mindre end 38 stitcheryblokke... Jeg har ellers været meget vedholdende med dem. Siden 1. april var i går,den første dag, hvor jeg ikke fik syet noget af den slags overhovedet. Det kan jo heldigvis tages med i solen, så mon ikke jeg får syet noget på det idag?

Maria

5 kommentarer:

Bedstes Patchwork sagde ...

Altså Maria, du er da bare fantastisk med de bokse, hele 4 har du syet færdig efter du kom hjem, der manglede da en del på de 4 prøver du havde med.

Berit sagde ...

Ja der hænges godt i med sytøjet, men hvor er de søde. Ærgeligt at jeg havde glemt det.

Birgits Puslerier sagde ...

De er som altid - skønne! Fantastiske farver du arbejder i

Lene sagde ...

Super sjovt at deltage, i dag har ikke været helt så sjov, har lige siddet 13 timer på sygehuser med min mor. Hun har brækket håndledet, og skulle opereres for at sætte det rigtigt på plads. Efter lange 13 timer, blev enden, at hun bliver der i nat. Nå pyt, så har jeg da været en god/sød datter i dag.

Til Berit, vi mødes nok en dag, hvor vi har symaskiner med.

ingedk sagde ...

aa altså, de er så nuttede