onsdag den 28. april 2010

Nu er der hæklede hexagoner!!!

Tænk, om dette virker? Ja, jeg aner det ikke, men forsøges skal det altså... Her ses et billede af Garnet til Julies vest.

Så er det jo lige det med en opskrift. Jeg har ikke nogen, men fandt på flere blogs fine vejledninger til at hækle sekskanter. Men så er det bare lige to problemer... For det første kan jeg altså hverken læse eller forstå en hækleopskrift... For det andet, forstår jeg ikke helt, hvorfor opskrifterne er på cirkler, der først i sodste runde bliver til en sekskant.

Heldigvis lærte min mormor mig det mest elementære inden for hækling (ikke at jeg aner hvad de forskellige masker hedder), så jeg måtte bare forsøge mig frem.Her er aftenens to forsøg...
Jeg kan bedst lidt den med solen til højre, men Julie syntes den venstre ligner en blomst og vil have den! Så er spørgsmålet bare... kan jeg huske, hvad det var, jeg gjorde???

Nu er jeg spændt på, hvordan dette indlæg ser ud... hvis der altså overhovedet ser ud?

Maria
Posted by Picasa

Hurra - det virker med billeder og det hele... Det hele handler om det her Picasa 3... men eftersom jeg endnu ikke helt har fattet hvad det går ud på, så udtaler jeg mig ikke om det... endnu!

4 kommentarer:

Birgits Puslerier sagde ...

Ja det ser fint ud - den bliver rigtig sød i de kvikke farver :o)

Karinas Blog sagde ...

Hvis det overhovedet ser ud............!!! Det ser knals hamrende godt ud søde....men der er min grænse altså, ligemeget hvor meget du lokker, så begynder jeg altså IKKE at hækle....hi hi

Anonym sagde ...

Spændende at se hvordan det ender - fandt dette til dig : http://www.1000ideer.dk/?page=1&subj=1238 om hexagon .

Mange hilsner
Lone

Anonym sagde ...

Hvor er det dejlig farver, Maria. Det bliver bestemt en super sød vest.
Torsdagshilsen fra Kirsten.