lørdag den 25. april 2009

Travle dage

Jeg har det, som om jeg har ligget vandret i denne uge. Jeg har været sammen med Jing (journaliststud.) 2 gange 5 timer med intensiv snak på engelse. Så også mine tanker er blevet på "udenlandsk". Mere om det senere...

For jeg har bestemt også fået syet noget de sidste par dage.
Da jeg i efteråret var på en "halvt" ugekursus på Quiltegavlen, syede jeg toppen til en lille dug i log cabin, men så kom jeg ikke videre med det. Faktisk har den været væk - sådan rigtig væk - ikke bare gemt væk. Nu er den så blevet færdig og har fundet sin rette plads hos min mor.


Den havde allerede en lillesøster, så nu passer bordene til hinanden. Dog den lille dug er falmet ret så meget... så kan jeg jo heldigvis blive "nød til" på et eller andet tidspunkt at sy nogle nye...Et lille ekstra gave til nogle gamle venner der skal holde stor fest inden længe og en lille tøseskuldertaske til min datters veninde, der bliver 9 år, er det også blevet til(intet billede).
Idag - ja da står det på sol, sol og atter sol til mig - jeg iler afsted!

Maria

A small log cabin table cloth for my mother (now she has one for each tabel), another poppy picture and a small bag for a girl turning 9 years. Today I´m just going to enjoy the sun!

1 kommentar:

Lilly sagde ...

The table toppers are just great and the poppy picture is beautiful. The picture of the bag for a nine year old girl is.....NOT THERE..........Perhaps I am suffering from selective blindness, or maybe you are just checking to see if we are paying attention.....LOL
Enjoy your day in the sun.