mandag den 20. oktober 2014

Den der spørgeting...

Som lovet for lang tid siden, vil jeg her kort fortælle om baggrunden for min lille spørge-undersøgelse fra august. Mest af alt var det for at stille min nysgerrighed, men også for lige at stikke en finger i jorden (en meget lille plet af den) og få en fornemmelse af danske patchworkeres forhold til foreninger for vores hobby.

Når jeg først skriver om det nu, er det simpelthen fordi, jeg ville vente til det seneste nummer af Kludemagasinet var udsendt. Det er det nu, og i mit indlæg i KM "Generalforsamling - dialog eller ej" kan man læse om (blandt adet) baggrunden for min nysgerrighed/spørgedims. Jeg vil undlade at gentage mig selv her, så fat dit Kludemagasin og læs mit indlæg.

Er du ikke medlem af Dansk Patchworkforening (og derfor ikke har bladet) vil jeg blot sige, at det hele handler om hvordan DPF vælger at bruge sine midler.


Når det så er sagt, er dette ikke et oplæg til debat - tag den med din forening eller lad være!

Maria

PS: Sidst lige et stort tak til Jer, der har mailet til mig, sendt sms'er, stoppet mig på Træf... 
Det luner rigtig meget om mit hjerte!

8 kommentarer:

Tina sagde ...

Det er muligt jeg ikke lige har set det hele, men synes ikke lige helt jeg se "baggrunden". Mangler du at skrive noget ?

Maria Harrits sagde ...

Tina, håber min lille uddybning giver sig svar nok?!

Anonym sagde ...

hj Maria jeg læser altid din bloc den er inspirerende og du gir nogle gode fif tak til dig Ane

Tina sagde ...

Jeps

Laila Mogensen sagde ...

Hej Maria
Jeg var ikke til stede til generalforsamlingen, men hvor du bare har fat i noget helt essentielt. Sørgeligt med den modtagelse, det har fået.
Super flot indlæg i Kludemagasinet.
Kram til dig
Laila

Helene Juul sagde ...

Søde Maria.
Du er et engageret menneske, der slet ikke kan lade være med at brænde for det du tror på. Der er heller ikke hos mig tvivl om dine helt reelle hensigter ifht. debatten på Generalforsamlingen, og jeg synes også at du har fat i noget af det rigtige.
Jeg var ikke til stede til Generalforsamlingen ... men jeg var sammen med dig bagefter og kan ikke lade være med at tænke på, at du skal passe bedre på dig selv. Verden og flertallet af menneskene i den er desværre langt fra så idealistiske og godtroende som dig! Og som din veninde gjorde det ondt på mig at at se, hvad det gjorde ved dig bl.a. at blive beskyldt for at gå i små sko og at der blev sat spørgsmålstegn ved om du nu var i den rigtige forening.

Jeg tror ikke man finder mange som dig, der netop giver og giver; både til de af os i din nærhed, men også til vildt fremmede pw-damer, der altid kan finde gode råd og vejledning via din blog eller ved at maile dig. Og ikke mindst via de mange fine mønstre og tutorials du har lavet helt uden honorar for både Kludemagasinet og på din blog. Og for mit vedkommende til min butik i forbindelse med Træf og lign.

Kære Maria, du er IKKE i den forkerte forening. Tværtimod fortjente vores forening flere som dig, der orkede at tage kampen imod "sådan plejer vi at gøre, så hvorfor lave det om". Flere som dig, der har fingeren på pulsen og ved, hvad som rører sig hos de yngre pw-tøser som jo også findes et sted derude og som vi MEGET GERNE skulle have lokket ind i vores forening, så ikke den afgår ved døden sammen med sine ikke helt vårunge medlemmer.

Men, kære Maria ... brug dine kræfter på noget andet. Det er på nuværende tidspunkt en kamp mod vindmøller, som ikke er kampen værd.

De største knus fra en, der er SUPERGLAD for at du er i mit liv

Fru Larsen sagde ...

Hej Maria
Jeg er ikke-medlem, men kan ud af Helenes indlæg se hvad det drejer sig om. Jeg er selv kasserer og blogbestyrer i en kreativ forening, hvor meddelelser gives via en blog, det er en kamp at få dem til at gå derind og tjekke for nyt, det er sikkert ikke det samme, men du kæmper ikke alene :-D
Der er bare nogen som er lidt for beige=ingen forandring her tak!
Når jeg har min voksne datter med i stofforretninger, griner hun altid og kommentere at vi er de eneste i butikken som ikke er i beige tunika :-) Jeg forestiller mig heller ikke dig i beige :-D

Lone's Andet Univers sagde ...

Hej maria.....
Jeg svarede osse på dit før omtalte indlæg. Men har ik mulighed for at læse dit indlæg i KM bladet. Mon du gider maile en kopi af dit indlæg..... Da jeg kan fornemme du har haft snuden for langt fremme vil nogen mene. Jeg er 112% sikker på at du med din blog gør det som du er i din allerbedste ret til..... Nemlig selv at bestemme hvad og med hvem du deler dine ting..... Den rettighed kan ingen. .... Heller ikke medlemmer af DPF tage fra dig...... så høns dem en lang kathale.....
Knuz Lone