mandag den 20. juni 2011

Hermegåse!

Dette skønne ord kan ikke oversættes direkte til dansk, men at herme er aftefterligne/efterabe, så i lørdags var jeg sammen med alle de andre kursister "efterligningsgåse".
Trine Bakke havde et have af spændende gamle/antikke quilts med og de bragte virkelig inspiration til mig. Godt nok er jeg jo ikke så vild med stofferne fra før 1930, men mønstre/sammensætninger inspirerer rigtig meget og jeg har et nyt hav til af idéer at kaste mig over... engang.

Men, nu havde jeg jo på forhånd besluttet, at jeg skulle sy lidt mere på min Design Udfordring 2010, så det gjorde jeg. Men dog hermede jeg efter i blokmønstre!

En Sunburst burst blok

Og sådan en med kvadrater

Week-enden bød også på muligheden for at købe lidt flere fuldstændig uundværlige dimsedutter...

Til venstre den 45 g dresden lineal, midtofor dejlige Marti Mitchell "Sunburst Block" skæreskabeloner og til højre lagkagepapper med tilhørejde skæreskabelon. Det kribler i fingrene for at bruge dem alle!

Lørdag aften viste Trine modeller fra sin seneste bog - meget fint var der!

Trine gav os også et nyt udtryk, som jeg syntes er rigtig fint nemlig "sytørke" - altså når man ikke har lyst til at sy hverken det ene eller det andet. Mon vi ikke alle kender til denne ubehagelige tilstand? Godt at vide, at der efter tørke kommer regn!

Maria

1 kommentar:

2ne sagde ...

Høres ut som en koselig helg :-)