onsdag den 20. april 2011

Sommersted!

Det lyder næsten som en ferieparadis, men det er faktisk en lille plet på min altan. Her kan jeg sidde og quilte og samtidig få sol i ansigtet! Skønt!


Nu har jeg fået quiltet 2. Japanquilt, så nu skal der "bare" lukkekant (som jeg jo hader!) og lidt pynt på - og så skal jeg nok vise hele tæppet. Men det skal altså fotograferes ude på plænen, for det vil klæde farverne!

Maria

Og så var det jo lige det med Påskequizzen. Det er to vindere: Anne-Mette og Kirsten som begge har skudt på 2 timer og 17 minutter. Det er næsten pletskud - tillykke til Jer. Mail mig Jeres adresser og jeg sender en lille sag i løbet af næste uge.
Tak til alle der har haft lyst til at lege med - og for Jeres store tillid til, at jeg kan quilte et tæppe i en ruf... Så hurtigt går det altså ikke. Det skal jo være jævnt quiltet, der skal hæftes ender, symaskinen driller, der mangler 8 m undertråd...

Skal jeg quilte et indviklet mønster/stencils/costum quilt, ja så snakker vi 20-30 timer for en enkelt quilt. Vil prøve at tage tid på det, næste gang jeg har sådan en sag, der skal quiltes - der er ikke så længe til. Den skal "bare lige" syes sammen først!

Maria

5 kommentarer:

Anne-Mette sagde ...

Naaj altså, det er da vildt. Men Maria, hvor lang tod var du om at quilte tæppet?
Knus
Anne-Mette.
PS: sikke en skøn lille plet du har :-). Husk nu bare en god solcreme!

Bedstes Patchwork sagde ...

Hold da op du har fart på med dine Japan quilts, det ser ud som en dejlig lille plet du der har fundet i solen og kan forene arbejdet og nydelse af solen der.

Kari sagde ...

Det lyder dejligt med sådan en lille plet.

Berit sagde ...

Det kører da med jet fart ude hos dig:)
hvor ser det hyggeligt ud på din terasse. God påske

Helene Juul sagde ...

Det ser godt ud ... både quilt og altan. Herligt for dig at du kan kombinere det praktiske med det afslappende. Knus