torsdag den 7. april 2011

Krusedullequilt med lige sider...

I dag har jeg sammen med Karina været på tur til Camilla, der har Quiltefant. Vi skulle have et introduktionskursus til long-arm-quiltning og derefter forsøge os med quiltningens kunst... eller rettere kruseduller med lige sider!

Først kastede vi os over en øvetop og frihåndsquilt.
Øvestykket ligger her på min altan-sofa.

Derefter skulle vi "bare ramme" stregen, og så ville dette flotte mønster blive tydeligt - not!!! Hold da lige fast, der kan være svært, at få sådan en lille prik til at gøre, som man lyster.Derefter quiltede jeg en quilt til Japan...
Helt nyt mønstre,  som vi døbte "Puzzel". Buerne blev ikke pænt runde, som de egentlig skal være på "meandering" quilt, og så var det naturligvis bare et andet mønster jeg quiltede. Derefter quiltede Karina - og deraf har jeg bare ingen billeder. Øv!
I løbet af dagen fik jeg også taget en del billeder af Camillas yderst indbydende butik - her er alle de dimsedutter man kan drømme om og lidt til! Og så stof, garn, bøger...


Lidt indkøb blev det også til... men dem har jeg ikke fået fotograferet.

Camilla skulle også høre hvad "det der quilts til Japan" var for noget - og gav meget gavmildt stof, så jeg kan sy en lækker stor top "en af dagene". Tak for det.

Nu er hovedet fyldt og træt. Godt der kommer krimi i flimmeren i aften!

Maria.

4 kommentarer:

Pia sagde ...

Det ser da rigtig godt ud

Berit sagde ...

Nøj!!! det ser da godt ud.

Bedstes Patchwork sagde ...

Det ser sørme da godt ud det du har lavet

Gitte Møldrup sagde ...

Spændende dag, kan godt forstå at hovedet var træt :o)