fredag den 19. februar 2010

Quiltning???

Jeg er sådan i tvivl om, hvordan jeg skal quilte denne løber syet af en enkelt "Wonderland" honey bun? Tror det skal være på maskine, men... Gode idéer modtages med kyshånd!


Maria

8 kommentarer:

Anja - Kagegalleriet sagde ...

Jeg har absolut ingen anelse om hvordan du skal quilte denne løber - det overlader jeg til andre langt mere kompetente.

Men hvor er det bare sjovt at se det færdige resultat, når jeg nu var med da "løberen blev født" på vores syweekend i Veng.

Og den er blevet rigtig flot.

/Anja

Berit sagde ...

Hvor er den blevet flot, friske farver, men hvordan den skal quiltes, jA!!!

Kari sagde ...

Nej, hvor er den flot. Quiltningen overlader vi til eksperten - dig !
Jeg har nemlig ikke forstand på det, men det håber jeg sandelig jeg får når jeg har været på kursus hos dig. Glæder mig meget.

Helene Juul sagde ...

Hvor er den sød Maria! Hvad med at understrege de runde former ... feks. ved at quilte cirkler eller spiraler? Det kan naturligvis gøres på maskine ... men kunne også blive lækkert i hånden, måske med en valdani perlegarn i en lækker farve? ;-)
knus

Helle sagde ...

Sikken lækker løber i dejlige farver..smart måde at anvende en honeybun på. Ja, jeg ville enten quilte stitch in the ditch eller som Helene så genialt foreslår, cirkler eller spiraler.

Rent Bord sagde ...

Hold op en flot løber og sikke nogle skønne stoffer.

Fru Larsen sagde ...

Det var da nogen fuldstændig skønne farver! Nej hvor flot!

Fru Larsen sagde ...

Det er en meget flot patchworkløber du har syet. Har syet meget patchwork i tidens løb. Jeg ved ikke hvordan andre har det, men jeg mener, at når man har syet et patchworkarbejde i hånden, så skal det også quiltes i hånden. Så er arbejdet fuldført. God fornøjelse med quiltningen, hvilken metode du end vælger.