mandag den 22. februar 2010

I sidste ende...

og her er det ikke curling jeg snakker om , men en skattejagt...
Igår holdt min mor fødselsdag og eftersom hun skulle have et digitalkamera af os, var der jo ikke et væld af gaver (som vanligt). Men for at det ikke skulle blive alt for kedeligt (for ungerne...) lavede vi en skattejagt med indlagt tampen brænder og min mor måtte rundt i hele huset efter den ene pakke efter den anden.


Hver pakke indeholdt en papkasse med noget ganske "ubrugeligt" i (også kamerakassen) og en seddel med besked om, hvor der nu skulle ledes. Og så i sidste ende fandt min mor kameraet.


Til kamearet kom naturligvis et lille etui, med den lille finesse, at jeg havde lavet hul i sidesømmen til snoren. Så kan der tages billeder hvor etui'et bliver hængende fast på snoren.


Efter en dejlig kælketur i sneen, og lidt spil og leg, var det tid til lagkage efter familiens bedste opskrift... creme, banan, makron, jordbærmarmelade, glasur og fløde - det hele efter devisen: jo mere jo bedre!


Og så kom jeg alligevel i sidste ende til tv-curling i aftes. Det var ikke planen, for jeg skulle sy lukkekant på løberen på maskine, men kom så lige til at tænde for herrenes kamp mod Tyskland. Herlig kamp, men bedst af alt var det, at da jeg kom tilbage til lukkekanten idag, fandt jeg (på) en super god måde at sy lukkekant på "indadvendte" hjørner. Mere om det en anden dag.


Maria

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kære Maria.
Og med den lagkage i vente var jeg glad for at skulle rundt på skattejagt først - så var appetitten sikret. Og nu går den store foto-leg så i gang!!!!
Som altid er I fuld af gode ideer.
Knus og tak
Mor

Jette sagde ...

Dejligt med sådan en skattejagt - den slags har også gjort lykke i min familie ;o)

Berit sagde ...

UHM!! kagen ser god ud, tasken er fin, og rigtig sjovt med skattejagt. God dag

Rent Bord sagde ...

Hej Maria

Lækker kamerataske du har lavet, jeg har længe været ude efter en taske til mit nye kamera, men bryder mig ikke om dem man kan købe. Hvad har du lagt imellem?
Hilsen Dorthe
rentbord

Gitte J sagde ...

Jeg håber din mor fik en god dag, tillykke med hende. En rigtig god ide og det må ha' været spændende at se hende lede. Og sikker en lagkage. I har godt nok hygget jer.
Et fint etui.