søndag den 14. februar 2010

Langsom syning

Efter en uge med influenza og syning af fastelavnstøj er det ikke så meget jeg har at vise frem. Og når jeg syr, er det på Harmoni'en, som for det første er hemmelige og for det andet lige nu er applikation med knaphulssting... mange og små. Rigtig hyggelige, men det giver jo ikke det store at vise frem... Dog her et lille smugkig!I går holdt jeg min førselsdag og blev så super forkælet... Magretheskåle i spraglede farver og størrelser, køkkenudstyr, selvforkælelsesgrej og naturligvis også lidt til lapperiet... bla. noget whiteboardfolie, men det kommer der mere om senere. Lige et lille kig på fødselsdagsbordet...


Karina og hendes datter kom fra Fyn og overøsede mig med skønne gaver - nogle kræver lidt forklaring...


Den store grønne blomstrede dims er en varmepude med hvedekerner. Stoffet var noget af det Karina købte, da vi for noget tid siden gik lidt amok. Jeg havde ikke bestilt noget af det (øv, øv, øv) og overvejede et kort øjeblik, om jeg skulle lyve lidt, sige at det var udsolgt og så beholde stykket selv, men gjorde det naturligvis ikke - og godt for det!
Et skønt rummeligt penalhus i de lækreste farver. Jeg tror nu, at det bliver mit dimsedut-hus... for jeg fik også nogle nye og fuldstændig uundværlige dimsedutter... En dørspion og en pind, der er genial, når der skal pilles ritråde af papblokke.
Og så et tørklæde/bælte i strimlet filt og skønne farver. Godt der er lang tid til Karina atter har fødselsdag...

Hvad mon næste uge skal bringe?

Maria

3 kommentarer:

Kari sagde ...

Et forsinket tillykke og god bedring.

Bedstes Patchwork sagde ...

jeg håber du havde en god dag i lørdags,lækkert hjemmebag manglede der da ikke, fine gaver du har fået.Jeg håber du er ved at være nogenlunde frisk igen og at vi ses på lørdag.

Berit sagde ...

Hej Maria
Træls med den sygdom, men håber er på benene igen. Og så et stort tillykke fra mig, dejligt fødselsdags bord, men det bedste skønne gaver.
Knus