lørdag den 23. januar 2010

Py ha!

Nu har lige lagt sidste hånd på 6 dækkeservietter... Det med lukkekant er altså ikke min hofret og slet ikke når det er i sort/hvidt stof! Men der var ingen vej uden om, for mønster og billeder skal i Kludemagasinet 1/2010 og der er deadline på mandag.
Mønsteret er skrevet og sendt til mine søde korrekturlæsere og billederne klar. Altså lige bortset fra det sidste med alle dækkeservietter på, men det må vente til dagslyset kommer... Så kommer ventetiden på bladet... Det er altid så spændende at se, om det ser ud som jeg herne vil have, om alle billeder sidder korrekt osv.

Nu skal jeg så til at overveje, hvad jeg skal kaste min opmærksomhed på imorgen og de kommende dage...

Der er jo et trekantet sjal, en harmoni BOM, gaver til hhv. en 90 års fødselsdag (det er da en betragtelig alder!), 37 års fødselsdag (er jo ingen alder!!!), en 63 års fødselsdag (næsten heller ingen alder), og så alle de projekter jeg havde med til Veng, som jo naturligvis ikke blev færdige. JA, det må hvis være det der kommer først...

Jeg har ofte overvejet, at det måske er en idé, at jeg får mig et stykke whiteboard folie på en skabsdør til notater som disse, men så længe jeg ikke har det, ja så kan de jo ligge her på bloggen!

Ups, måske jeg lige skal lave en lille søgning på sådan noget folie?
Godnat herfra
Maria

3 kommentarer:

Anja - Kagegalleriet sagde ...

Jeg kan godt forstå, at du er spændt på at se det færdige resultat i Kludemagasinet. Tro mig, lukkekant i sort og hvidt stof er bestemt heller ikke min hofret !! :-)

Jeg er sikker på, at du nok kan finde noget at kaste dig over nu.

Lenesquilt sagde ...

Hej
Vi venter spændt på det næste Kludemagasin, for at se hvad du nu har fundet på.
Og ja som Anja skriver, du finder nok på noget i morgen.

Maria Harrits sagde ...

Ha, ha den er god med Jer!!!