lørdag den 2. januar 2010

Med det nye år...

... følger mange tanker om det gamle og endnu flere om, hvad det nye vil bringe!

Jeg tror, jeg vil lave en ny strategi for mit patchworkliv for 2010!
I det kommende år skal jeg:
  • Lave nogle flere UFO'er færdig - der er så mange skønne der bare venter på en kærlig hånd!
  • Forsøge (ind imellem) at lave noget færdigt, inden jeg begynder på noget nyt. Dette er det sværeste punkt, for jeg vil bestemt helst sy på det, jeg i nuet brænder mest for, og eftersom jeg nemt brænder varm på noget, er det altid utallige idéer i kø for at blive ført ud i livet!
  • Tænke lidt mere over det, inden jeg kaster mig over "udenoms aktiviteret" såsom undervisning, workshops, artikler, messer mv.
Det næste ½ år byder også på en del ret så fantastiske kurser og andre syarrangementer. Kurserne bliver en skøn blanding af teknikker og stoffer, men fælles for dem alle er, at underviserne alle kommer fra udlandet.

Lige nu er jeg ved at få styr på en "sy-til-du-segner" week-end sammen med godt syveninder. En hel week-end i stofafhængiges selskab med symaskiner, stakkevis af lækre stoffer, god mad og latter! (Her kommer så mit første dilemma: skal jeg sy noget færdigt - eller skal jeg starte på noget nyt?!)

Så er det jo også de projekter der skal laves her i foråret. Først og fremmest er der min dejlige "Harmoni BOM"! Da jeg jo ved, hvordan det hele skal ende ud og har alle blokke liggende lige her i min computer, har jeg klippet al pappet og skåret alt stoffet. Dejligt, så nu er det bare at begynde i den ene ende... Nå ja, for en ordens skyld - jeg har allerede syet en hel del blokke, applikationer og stitcherier.

Så kommer det to runde fødselsdage i familien (nej, Dronningens er ikke den ene af dem) og en konfirkation, så der er også lidt godt arbejde at gøre. Og taget min (vennekreds) alder i betragtning, bliver det sikkert også til nogle runde fødselsdage...

Pu ha, det er da lige til at blive helt stakåndet af!

I OPAM 2009 blev det til 84 projekter (hvis jeg talte op i enkelte ting, ret meget mere) og det er måske lige lidt i overkanten? Jeg tror jeg vil satse på færre og større projekter i 2010. Nu er det skrevet, så må jeg se om det kommer til at holde stik!

Sidder og tænker på, om der er andre der laver lignende (uholdbare) planer for det nye år? Lad mig endelig høre!

Sidst vil jeg lige vise det ret lækre tørklæde jeg strikkede til Karina i julegave. Her kom min fantastiske evne til at lægge noget fra mig og derefter glemme alt om det til sin ret! Forrige år startede jeg på et flot/svært sjal til mig selv, som på mystisk vis forsvant ud af min bevidsthed. Og der lå det så lige indtil Karina fortalte, at hun ret godt kunne lidt pink til tøj mv. Fluks poppede det lækre nøgle garn op i hukommelsen og efter at have trævlet et (lille bitte) stykke op, kunne jeg så strikke dette tørklæde!
Maria

6 kommentarer:

creativedawn sagde ...

Happy New Year!
That scarf is beautiful! love the design!
hugz
Pam

Anne-Mette sagde ...

Flot tørklæde!
Ja, jeg er sikker på, jeg heller ikke kommer til at oveeholde mine planer for det nye år ;-)). Men jeg ser sådan på det - intensionerne er gode nok og lidt gør det måske også til forskel.
Du har da nået imponerende meget i 2009.

Anna sagde ...

Låter som goda föresatser för det nya året, lycka till med både gamla och nya projekt! Kram!

Lene sagde ...

Lad os sætte store mål, så har vi noget at gå efter. Pyt med at vi ikke når det, det er jo tanken der tæller ;-)
Jeg glæder mig også til vores sy weekend, hvad mon vi skal sy på?
Har vi mon noget - ha ha.
Knus

Helle sagde ...

Du godeste *g* var det virkelig dig selv du her beskrev? Ja, men det er da rart at vide man ikke er helt alene om de tanker.
Jeg beskrev selv før nytår om mine planer på min blog; http://patchworkstuen.wordpress.com/2009/12/29/godt-nytar-og-status/
Så jeg kan desværre heller ikke tillade mig at lave særlig meget NYT i 2010, men udelukkende færdiggøre det jeg startede på i 2009 *s*
Rigtigt godt nytår

hjertetrae sagde ...

Det er blevet et rigtig flot tørklæde. Dejligt at læse om dine planer for det nye år - mine ser noget lignende ud: få lavet ufoer færdige,samt en masse gaver og nogle af de kit, der ligger klar til at gå igang med samt alt det, jeg lige ind imellem får lyst til og slet ikke kan lade være med at sy. I dag har jeg næsten fået lavet den første ting: et pude-dynesæt til min nieces lille datter Edit på godt 1 år. Moderen ønskede, at der skulle komme noget broderi på, som Edits oldemor har syet. Det er der kommet og initialerne passer også - min svigermor hed Esther og nu er det lille Edit, der skal køre med den lille røde dukkevogn med dyner, hvor oldemors broderier er på. Billedet kommer på min blog i morgen.
God arbejdslyst med alle dine spændende ting fra Kirsten.
http://systuen.wordpress.com/