fredag den 8. januar 2010

Easy Dresden

For lang tid siden købte jeg et Easy Dresden Quilt sæt bestående af lineal og træpind hos Helene Juul. Ikke fordi jeg havde planer om at skulle sy Dresden Plates lige med det samme, men nok mest fordi det ville "pynte" i min samling og fordi træpinden simpelthen er genial til at puffe hjørner ud med.Forleden aften skulle det så være.
Da jeg jo har sat mig nogle ret spændende mål for dette patchworkår, skal dette blive gaven til den først kommende runde fødselsdag. (Det er altså ikke "ud i det blå" syning!!!)
Jeg har brugt sættet og en "Turnover" fra Moda (ikke den på billedet altså...) og har fået 4 plates ud af det! Det er pænt store rester, måske jeg er skør nok til at sy mikro Dresden plates til hjørneblokke til kanten af det?Jeg syntes bare, de er blevet så skønne! Jeg har 1 yd af to forskellige stoffer i samme serie, så der er også til en bred kant. Så jeg mangler bare stof til at applikere mine plates på og lidt brændt røde til centrum, kant og lukkekant.  Det skal købes ind her i week-enden, så jeg straks kan komme videre med prokejtet.


Skabelonssættet virker super godt, men der skal syes med et godt 1/4 inch søm, for at det kommer til at passe.

Nu vil jeg kaste mig over KF bunken og se at få skåret i det stor, som skal deles i to stykker. Skøøøønt arbejde!

3 kommentarer:

Berit sagde ...

Det ser godt ud Maria, har altid syntes at dresden plates var noget underligt noget, men man kan jo ændre opfattelse.
Knus

May Britt sagde ...

Jeg elsker dresden plates og sy de på denne måten ser veldig spennende ut. Jeg må se om jeg ikke kan få tak i denne linjalen.

Helene Juul sagde ...

Herligt at se liniealen i brug ... og superfine Dresden Platter, du har fået lavet. Knus