mandag den 9. november 2009

Rundt og rundt og rundt...Ja, sådan har det været her hos mig den sidste lille uge. I går kulminerede det så med knap 100 cirkler skåret som demonstration hos "Hannes" mini messe. Det var en herlig dag! Det er meget længe siden at jeg har talt så meget (og højt) på så kort tid - hvilket ikke siger så lidt! Tak til alle Jer der kom og besøgte min stand, så hvor utrolig nemt der er at skære ens cirkler med "Cirkelskæreren fra OLFA " og snakkede (med mig) om mine udsstillede modeller. Jeg fik hilst på en del, jeg kender her fra blogland og endnu flere som kender mig!

Jeg havde syet tre modeller til demonstrationen - alle med cirkler - men med forskellige teknikker.


Løber med cirkler.Babytæppe i pangfarver (hvilket altså ikke kan ses her).


Top til lille dug i skønt Kaffe Fasset stof i "Drukenboltens sti"

Som lovet i går, kommer mønstre med billeder, mål og fif på mine tre modeller her på bloggen i løbet af vinteren lige til at følge/downloade.

For de der ikke fik muligheden for at købe en Cirkelskærer i går - enten fordi jeg hurtigt fik udsolgt eller fordi man ikke var på mini messen - skal jeg hilse fra Hannes og sige, at hun får næste sending cirkelskærer hjem om ca. en uge og at hun sender hellere end gerne til hele landet. Og prisen... 150 kr. for selve skæreren med et blad i og 50 kr. for 2 ekstra blade. Billigere kan det ikke blive!

Efter nu at have være i cirklernes vold, skal jeg så finde på noget andet at sy... eller måske bare tage noget ud fra skabet???
Og så bliver det jo også sidst på ugen at "Harmoni" BOM kommer på KarMaQuilt, så der er nok også lidt der skal ses på der?!

Hm, kom lige til at vende mig om til det sted, hvor jeg kan erindre at mit skærebord står... måske jeg skulle starte med at rydde det (op)...

Maria


8 kommentarer:

"HANNES" sagde ...

hej Maria.
Glæder mig til at se hvad du tryller frem med de nye cirkler....
Og bare rolig jeg skla nok tage imod bestillinger....

Gitte J sagde ...

Hej Maria,
Hyggeligt at hilse på dig. Jeg glæder mig til at få min cirkelskære og dine mønstre kommer på, men der er ikke noget hasteværk. Jeg kan godt vente til efter jul.
Glæder mig til at se hvad du får ud af de 100 cirkler.
Knus Gitte

ingedk sagde ...

Hej Maria. det var hyggeligt at hilse på dig og det var en rigtig god messe Hanne holdt og din cirkel demonstration fik også mig til at købe en cirkelskærer, så nu ender det da med at det hele kører rundt og rundt.
Flotte tæpper du havde med
Håber vi ses en anden gang:-)

Bedstes Patchwork sagde ...

Tak for fin demostration af cirkelskæreren,så kan jeg måske finde ud af at anvende den jeg købte i Prag i sommers, som ikke engang har været pakket ud ;-)
tak for tips om lydbøger også, som næsten er blevet uundværligt at høre når jeg syr.

Kari sagde ...

Nej, hvor er de flotte. Jeg har altid været meget facineret af cirkler. Glæder mig til at der kommer mere. Så kan det jo være jeg også bliver nød til at anskaffe mig en cirkel skærer

tubakk sagde ...

Dette høres spennende ut. Jeg har brukt endel sirkler, men har klippet dem ut på gamlemåten, med saks. Nydelige modeller du har laget, og helt skjønne farger på de nye sirklene. Spennende å se hva det blir av dem.

Marit Johanne sagde ...

Så mange fine cirkler du har laget og mye fint du har sydd! Det ser vanskelig ut å sy disse cirklene.
Jeg har sydd stjerneservietten jeg fikk mønster til. Men jeg er ikke så glad i å sy håndsøm så jeg sydde den med maskin, håper du tilgir meg!!! Jeg har ikke laget yoyo-er før så jeg holder på med å øve meg på det. Har ikke fått dem helt fine enda, kanskje jeg må kjøpe meg en yoyo maker. Det er jo så dekorativt. Tusen takk for utfordringen!

Trines hobby sagde ...

Mange flotte ting her!