torsdag den 28. maj 2009

Rundt og rundt...

Så er mit nye legetøj kommet i brug! Det er super nemt og sjovt at skære helt ens cirkler! Disse skal bruges til 28 blomster, hvor jeg regner med at bruge 3 cirkler til hver. Efter de første 5 - 6 cirkler, hvor teknikken lige skulle på plads, gik det uden problemer. Da blomsterne skal applikeres på, har jeg strøget vlisofix bag på stoffet. Jeg tror, at den stabilitet dette giver gav en stor fordel mens jeg skar, for stoffet har ikke så nemt ved at komme til at krølle/skride... Måske det også er teknik...? Det må tiden vise.


På billedet ses også en lille bunke timeglasblokke. Der er 20 blokke, der også skal bruges i "afskeds" quilten.

Jeg har også fået leget med min Kvik Klip på et lille vægophæng. Det er jo ikke meget arbejde i at "sikkerhedsnåle" den, men det virkede rigtig godt. Så nu kan jeg komme igang med at quilte. Jeg tror, jeg starter ud med at quilte langs kanten i alle hvide felter og så måske...


Sidst, men ikke mindst, er bolden blevet færdig her til formiddag. Jeg tænkte, at det vel ikke kunne være så svært at sy så´n en, meen jeg må have haft mine tanker for meget i tv-krimien i aftes, for resultatet her til morgen var en halvflad takket dims. Jeg overvejede lidt lidt, om det skulle blive en total overdimensioneret nålepude, men nej. Så jeg startede dagen med at pille op, ri pap i igen og så sy den rigtigt sammen!!!



Maria

3 kommentarer:

Berit sagde ...

Det ser vildt spændende ud med de cirkler. Gud ved om man skulle investere i sådan en HMM!!

Anna sagde ...

Jag blir också sugen på en cirkelkniv nu. Ser jättefint ut!

Söt boll också, de är roliga att sy. Nästa gång blir det nog en med femhörningar och sexhörningar som en fotboll tror jag. :)

Annelies sagde ...

It is a pity I can't read your language, because you make beautiful things !!