fredag den 24. oktober 2008

BBM ankommet!

Så kom pakken fra min Blogging By Mail partner Anne fra
Los Angelas CA! Ryste, ryste, ryste... -
åbne den kunne jeg jo ikke, når jeg nu havde lovet Julie at vi alle skulle gøre det sammen! Men det gjorde nu ikke noget at skulle vente lidt (bare lige 6 timer), for se lige hvad der var i den!
Ved tilmelding til BBM kunne man skrive, om der var noget man var speciel vild med, allergisk over for etc. Jeg skrev at jeg var vild med chokoilade og vilde farver... og det må kan sige jeg har fået. Pakken indeholdt;
  • En lille æske med "Whiteman´s Chocolates" - et gammelt Amerikansk mærke

  • En pose "Wercther´s Originals"

  • En plade "Ghiradrdelli" - et berømt Amerikansk chololadeproducent

  • En pose "M&M Premiums" - nyt produkt med mørk, lys og hvid chololadekerne omkranset af lilla glasur

  • Fra "Little Flower CO" - en lokal Los Angelas forretning med hjemmelavet slik: Marsmallows (4 stk på ialt 200 g!!!), Salt Sea Carameller og små Crunchy Chocolate Balls.
Tusind tak Anne for denne vidunderlige pakke, det vil blive nydt med stort velbehag!

Dear Anne.
I want to thank You so much for this fantastic BBM package. I simply love chokolade and I very much look forward to tast all of these goodies! Especially the Marsmallows - I´ve never seen so large Marsmellows before!
I certainly hope that you will receive a package just as great as the one I have received from you!

Maria

4 kommentarer:

Odette sagde ...

Hi Maria, jeg har besøgt din blog og jeg har taget sig tid til at oversætte hele ... med hjælp fra Google Translator ... tillykke, dit arbejde er stor ... meget du nyder deres chokolade.
En hilsen fra Chile
Odette

Bedstes Patchwork sagde ...

Hej Maria.
Sikke da en masse mums du har fået tilsendt, jeg bliver helt lækkesulten af at kigge, jeg har ikke det som ligner slik i huset....øv øv.
HH

Shaheen (Coco) sagde ...

Lovely package! I'd especially love to try the Ghiradelli chocolate.

Tokyoastrogirl sagde ...

Hi!

I just got back from being out of the country for two weeks so I just saw this. I am happy you liked it and I am sorry that I didn't send you knitting things, I guess I should have! Anyway, thank you for your kind words and I do hope you enjoy the sweets. The marshmallows are quite famous here in Los Angeles (and beyond!) as are the caramels.

:)
A