mandag den 7. juli 2014

Den der lukkekant...


Sammen med Veng pigerne har jeg en stående vittighed omkring denne lækre sort/hvid stribede lukkekant. Det hele kommer af, at jeg en dag i januar stod bag disken i butikken (hos Helene), og Nanny kom forbi for at købe lukkekant til to skønne moderne quilts. Hun fandt mange forskellige frem - men den eneste hun den dag kunne "får lov" at købe (for mig altså), var denne strib. Det skal lige siges, at jeg kender Nanny ret så godt, og derfor ikke "gav kunden ret" - og hun blev rigtig, rigtig glad for striben.

Sidenhen har det heddet sig: "Kan man købe andre lukkekanter end den stribede i dag Maria?", "Nå, var det en af de dage, hvor man kun kan købe stribet lukkekant", "Er der mere af den rigtigt lukkekant på hylden"... - hvilket der naturligvis er!

Selv har jeg en strimmel af de længere (10 - 12 m eller deromkring) liggende af  "den rigtige lukkekant". Ikke fordi der er noget jeg normalt gør i, men fordi jeg i januar lagde an til 14 dækkeservietter med denne lukkekant, men det er kun de 7, der faktisk er blevet quiltet og monteret. Resten venter på at blive skåret lidt i... måske til en moderne løber af en art?

I dag fik jeg så lige brug for denne lukkekant til en lille gave - og vipti, den lå allerede klar! Julies eneste kommentar til det var: 

"Mor, der er altså ikke andre end dig, der har over 10 m lukkekant, 
der ikke lige skal bruges til noget, liggende klar!".

Maria
3 kommentarer:

Annestof sagde ...

Det ligner en krøllet zebra;-)
Altid godt at være beredt!

Helle Thode sagde ...

ha ha ;-) En sjov historie du nok bliver husket meget længe for :-)
Er altså også fan af striber som lukkekant....et must :-)
God sommer fra
Helle

Anonym sagde ...

Ha, ha Maria - jeg har en hvid/rød stribet færdig lukkekant på 8 meter jeg ikke lige ved hvad skal bruges til - den dag kunne der "kun" købes hvid/rød, så er du ikke alene om at have mange meter lukkekant liggende klar :-)

Knus Elisabeth