tirsdag den 8. april 2014

"Det er så kedeligt....

.... at se på det samme billede på din blog" sagde Tove (non-blogger) til mig i sidste uge. "Skal vi ikke snart se på noget nyt?!"

Og jeg kan jo kun give Tove ret - hold fast hvor er min blog dog kedelig i denne tid. Jeg har simpelthen tabt blog-gnisten! Det er ikke, fordi jeg ikke tænker i blogindlæg - det tror jeg vi bloggere altid gør - men så tænker jeg: "Hvem i al verden vil det dog interessere, at jeg syr/strikker/spiser underlig mad/quilter/har kat/børn...."

I går, mens min mp3 afspiller var til opladning og jeg quiltede, fik jeg rigtig god tid til at overveje, hvad jeg så skal med min blog... pensionere den, holde lang sommerferie, med vold og magt skrive trods mangel på lyst... og endte så ud med, at løsningen "Et billede om dagen holder kedsomheden fra bagen" måske er løsningen i en periode? I hvert fald vil jeg prøve, om jeg kan svinge mig op til det!!

Maria

Regnestykke: quilt kabel i en kanten 

6 kommentarer:

Helene Juul sagde ...

kære Maria.
Jeg tror alle, der blogger når dertil indimellem at man tænker ... hm, hvorfor blogger jeg, hvor hvis skyld gør jeg det. Måske især hvis man får fornemmelsen af ingen alligevel bemærker det (her tænker jeg på hvis der kommer ingen eller kun få kommentarer på ens indlæg). Forhåbentlig når du frem til at du blogger for DIN skyld og måske samtidig glæder andre?
Jeg vil i allefald håbe at du fortsætter med at blogge, da jeg nyder dine humoristiske, intelligente, instruktive (og sommetider skøre eller ligefrem mystiske) indlæg og indtil videre "blot" nyde dine billeder.
Knus

Tine - Design By T sagde ...

Jeg har det også sådan i perioder, hvad skal jeg finde på at skrive om eller vise? Og især som Helene skriver fordi jeg ikke ved om nogle faktisk læser det. På min blog er der kun 19 faste læsere, og jeg kan jo se rundt omkring at mange har 100-200-300 faste læsere. Men jeg gør det lidt for min egen skyld og bliver utrolig glad for en bemærkning, men er måske heller ikke selv god til at skrive en bemærkning på de blogs jeg læser. Du skal vide at jeg læser DIN blog hver gang du skriver noget, også selvom jeg ikke kommenterer på den - så jeg er glad for du fortsætter lidt endnu :-)

Pumlans flitiga fingrar sagde ...

Maria!
Jag läser din blogg med stor behållning. Du ger så mycket syinspiration med dina härliga kviltar, och dina roliga inlägg. Jag skulle sakna dig om du lägger ner bloggen. Jag ser fram emot ett blogginlägg om dagen!

Annestof sagde ...

Jeg håber, du vil blive ved med at blogge. Hellere lidt end ingenting. Det er altid hyggeligt og lærerigt at læse dine blogindlæg.

Anonym sagde ...

Jeg holder altid øje med om du har skrevet på bloggen - du har nogle skønne billeder og kommentarer - så bliv endelig ved

Anonym sagde ...

Ja, det ville da være herligt, om man lidt oftere så et af dine
spændende, smukke, sjove indlæg - så det er bestemt en god intention med et billede om dagen
-siger din mor