onsdag den 6. marts 2013

The Journey with Jane!

Ja, det er altså ikke en rejse i fysisk forstand, men jeg begynder i dag at sy en Dear Jane i alle de skønne balistoffer, der forleden  så stakket op på mit sofabord. Sådan er planen inden start!
I mandags var jeg sammen med en gruppe skønne (og som jeg selv halvtossede) kvinder, og vi skal sy Dear Jane sammen. Altså hver vores, men vi skal mødes ca. en gang om måneden, dele tips & tricks, kage, snak og hygge, og puffe kærligt med bestemt til hinanden, hvis der bliver syes for lidt! Det er så dejligt at have dette bagland til at arbejde go sparre med! 

I går kastede jeg mit så over forberedelse af en stak blokke til applikation. Jeg har valgt at applikere enten som back basting eller med acryl plast skabeloner (forklaring følger, når jeg kommer så lange). Jeg fik tegnet og klippet alle plast skabeloner og gjort 11 blokke klar til syning - to til amerikansk syning og resten er nu back bastede, og venter på at jeg kommer og syr dem i aften! 

Det er klart, at back basting tager tid (ex frem for at bruge frysepapir), men jeg elsker den proces det er at ri stofferne sammen, klippe op/af og derefter applikere. Det er op en eller anden måde meget beroligende og så bliver det utrolig pænt. Netop det har jeg valgt må vægte frem for nemheden, for jeg syr jo kun een rainbow DJ i mit liv!

Men lige nu står den på leg med dårlige farvekridt og lækker valdanitråd!

Maria

6 kommentarer:

Tina sagde ...

Det bliver rigtigt spændende at følge

tesshedall sagde ...

Den bliver bare rigtig lækker! Jeg elsker de farver, du har valgt :)

Helene Juul sagde ...

Det ser flot ud som tegning, så det kan jo kun blive endnu flottere i stof. Glæder mig til at følge din rejse.

Marie sagde ...

Wauw det glæder jeg mig til at følge med i. Husk at lægge billeder af blokkene på bloggen efterhånden, det er så sjovt at følge med i. Jeg får jo helt lyst til at sy en DJ mere...

Kari sagde ...

Det ser bare rigtig godt ud. Spændende at se det i stof.

Inge fra Kludenyt.dk sagde ...

Det ser godt ud, håber vi kan følge med hver blok her, og smart med de plast skabeloner......