søndag den 5. august 2012

Ganske syret!

Her til aften skulle jeg lige bruge lidt af min Roxanne Glue-Baste-It lim. Sidst jeg brugte den, "kom jeg til" at skyde applikatoren (nål) af bøtten, og helt og aldeles væk. For at undgå, at limen skulle tøre ud, stoppede jeg en nål ned i hullet - sådan en gammeldags knappenål, hvor der lige var sat et lille stykke stof, så nålen ikke ville fortsætte ned i bøtten.

Nu efter måske 2 måneder (har en mindre lim i min syæske, som jeg bare har brugt i mellemtiden) ville jeg bruge limen igen og fjernede derfor nålen... eller det vil sige resterne af den!!!


Sådan så den ud. Den kom op i et stykke og så kunne jeg så nemt som ingen ting knække spidsen af! Og nålen har ikke været i berøring med limen nede i bøtten, kun med det i selve toppen! På bunden af bøtten ligger så "afætsningerne"... og limen er lidt sortprikket i hele bøtten!

Jeg må sige, at jeg syntes det er noget syret, at en vandopløselig stoflim kan ætse en knappenål til ukendelighed! Så nu tror jeg lige, jeg vil sørge for at få vasket alt stof/zigzag lidse/blonde/pynt, der har været i berøring med denne type lim, for fremtiden! Eller måske jeg glemmer det... eller alligevel ikke gider... sikkert... det skal jo netop være nemt...

Maria


3 kommentarer:

Angelikas quilts and knits sagde ...

Øv ! så er det at man kommer til at tænke om den måske på sigt kan ødelægge stoffet.
quiltehilsner
Angelika

knhobby sagde ...

Er det ikke bare rust,

Helene Juul sagde ...

Jeg tror simpelthen ikke på at det skader stoffet. Det er jo en midlertidig VANDBASERET lim. Der er nok sket en eller anden form for kemisk reaktion. Hvad er nålen lavet af? Tilsyneladende ikke samme metal som "applikatoren", der jo kan tåle limen.