tirsdag den 30. december 2008

Levninger og post

Ja, det er faktisk ikke julegodter jeg taler om - de er længe spist - men de sølle rester af et itu klippet stykke stof. For over et år siden var jeg på et skønt kursus i Kalejdoskob i Butik Himmelblå.
Jeg har brugt "søg og find" metoden, så stoffet blev efterhånden mere og mere hullet efterhånden som blokkene tog form og kom i maskinen. Toppen blev færdig og jeg begyndte at quilte i hånden. Øv, det var noget l.... Nogle steder var der så mange lag stof at jeg næsten ikke kunne stikke min nål igennem, så bare tanken om små fine quiltesting... ja, det kan du selv tænke dig til! Og vipti - en UFO var født! Men dette tæppe er en af mine "aftaler" med Finn, så håndquiltningen blev pillet op(!!!) og søndag aften tog symaskinen fat! Og nu er jeg færdig med lukkekant og det hele.


Det er lidt sjovt at se på toppen med rent tekniske øjne. Jeg kan tydelig se, at jeg er blevet dygtigere til at få mine sømme til at passe sammen gennem det sidste års tid og måske også mere snedig. Der kan jo ofte fifles lidt med en søm så den kan komme til at passe. Nu er jeg jo en forbandet perfektionist, så jeg har det ikke ret godt, når alt ikke passer på en prik. Men jeg øver mig... altså i ikke at skulle have ALT helt perfekt. Det tager jo laaang tid og er ikke altid lige sjovt!


Og se så lige hvad posten havde med til mig i dag! En fantastisk Layar Cake i Butterfly Fling. Et stykke stof på 10 x 10 " (25 x 25 cm) af hvert stykke i serien - det vil sige 40 stykker her. En af mine yndlingsforretninger Fat Quarter shop har dagligt i december sat nogle varer ned med 50% - så denne skønne stak har kostet lige knap 150 kr incl. porto! Hvad mon det skal blive til??? Det vil det nye år vise... Kan høre at min symaskine kalder - der skal quiltes!

Maria

1 kommentar:

Helle Heldgaard Jensen sagde ...

Hej
Det er nogle fantastiske farver du har brugt. Det er godt at det smukke tæppe ikke fik lov til at blive i ufo bunken.
Tillykke med resultatet.

Hilsen Helle