torsdag den 6. marts 2014

Hexagoner på snor

I vinterferien var hele familien på en lille ferie til Tyskland... for at bade her. Vi var afsted fra tirsdag til lørdag, og havde nogle helt fantastiske dage med masser af sol, vand, spil, sjov, udflugter og hygge. 
Min dejlige familie med St. Marienkirche i Lübech i baggrunden.

Fredag kom Karina med kæreste og unger for også at holde lidt ferie, og det benyttede vi os naturligvis af. 
Om aften lavede vi fælles aftensmad hos Karina (vi havde is med!), og derefter hygge/snak. Karina havde gang i en hel masse som hexagoner, som lå hulter til bulter i en plasticpose. Den ene af pigerne og jeg sorterede dem noget så nydeligt, og for at undgå, at de atter skulle ende i posen i en pærevælling, riede jeg dem på snor i sæt af 6. Super nemt, der er en knude mellem hvert sæt, så det er ligetil at klippe næste sæt af, og sy dem sammen med midterhexagonen.
 
Men oh skræk... prøv at se nålen... på blot 10 sekunder ødelagde jeg Karinas bedste  ri-nål ("nogen sinde og jeg er sikker på, at jeg aldrig får en der er lige så god") med mine magiske fingre. Inden alle hexagoner var riet på snor, havde nålen haft mindst 7 forskellige udformninger. Heldigvis havde jeg nogle nye (naturligvis ikke lige så gode) nåle Karina kunne få, så hun ikke risikerede at løbe tør for syarbejde inden deres ferie var slut!

Maria

3 kommentarer:

Bedstes Patchwork sagde ...

Det lyder som en dejlig og hyggelig tur i har haft.
Det med sådan en nål der bare er verdens bedste, sådan en har jeg også....og du låner den ikke.... ;0))))
God i ide at samle dem som de hører sammen
God weekend
Hanne

Karinas Blog sagde ...

Jeg fik lavet lidt flere hexagoner, men det gik jo ikke lige så stærkt med den stærkt forringede amatør nål jeg fik overdraget ;-)

Helle Thode sagde ...

Ha ha...sådan nåle laver jeg også ;-) Men smart idé med at ri på snor - også enormt besparende :-) Lyder spændende med en badetur til Lübeck.
Knus og god weekend